• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

Dlaracakr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
16
2
1
21
4 gün önce idrar testinde pozitifi gördüm dün beta hcg değerime baktırdım acilde değer 8280 çıktı adet gecikmesinin 10. Günündeyim (yarın doktor randevum var ) sizce bu değer normal mi LÜTFEN BİRİLERİ CEVAP VEREBİLİR Mİİİ daha önce kimyasal gebelik geçirdim çok stres yapıyorum :/

4 gün önce idrar testinde pozitifi gördüm dün beta hcg değerime baktırdım acilde değer 8280 çıktı adet gecikmesinin 10. Günündeyim (yarın doktor randevum var ) sizce bu değer normal mi LÜTFEN BİRİLERİ CEVAP VEREBİLİR Mİİİ daha önce kimyasal gebelik geçirdim çok stres yapıyorum :/
Evet gayet normal yarın belki kalp atışı bile görünür. Hayırlı olsun.

normal 🥰 benim 2400 çıktığında doktorum artık kimyasal riski yok ama dış gebelik için muayene etmemiz lazım demişti.

10.gün benim değerim 12binlerdeydi

normal 🥰 benim 2400 çıktığında doktorum artık kimyasal riski yok ama dış gebelik için muayene etmemiz lazım demişti.

10.gün benim değerim 12binlerdeydi
İçim biraz da olsun rahatlıyor teşekkür ederim ☺️ korkmamın sebeplerinden biri de her an adet olacakmışım gibi hafif ağrılarım var bunlar normal mi peki ?

BAŞKA KİMSE YOK MU KIZLAR KONUŞALIM LÜTFENNN🥹

İçim biraz da olsun rahatlıyor teşekkür ederim ☺️ korkmamın sebeplerinden biri de her an adet olacakmışım gibi hafif ağrılarım var bunlar normal mi peki ?
evet benim de 8.haftaya kadar hafif regl sancım vardı. 6.haftada hafif lekelenmem de olunca doktorum progestan düsük önleyici vermişti bana ne olur ne olmaz diye. progestan kullandıktan sonra bir daha regl sancım olmadı. siz de yarın muayeneye gittiğinizde doktorunuza söylersiniz. ama dediğim gibi bende lekelenme olduğu için de verdi ilacı. yoksa hafif sancı normal cünkü rahim genişliyor 🥰

Olması normal diye biliyorum çünkü plesenta vs oluşuyor orda bir değişim var ve yer açıyor yavaş yavaş.

Back
X