Beta HCG degeri

eliftkcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2024
10
1
1
27
Merhaba beta HCG değerim ilk baktirdigimda 33 çıktı 4 gün sonra 282 çıktı normal mi bu kadar yavaş yukselmesi

Merhaba beta HCG değerim ilk baktirdigimda 33 çıktı 4 gün sonra 282 çıktı normal mi bu kadar yavaş yukselmesi
Yavaş mı ? Aşkım kendine gellll 2 günde 2 kat artış bekleniyor en az hatta 2 kat bile değil en az yüzde 60 bekleniyor ki seninki 2 kattan bile fazla artmış yani gayet güzel artmış buna az deme seni linçlerler kız

Canım ilk değere göre 2 güne bir hesaplayınca gayet iyi artmış yavaş arttığını neye dayanarak düşündün ki kaç olmalıydı

Canım ilk değere göre 2 güne bir hesaplayınca gayet iyi artmış yavaş arttığını neye dayanarak düşündün ki kaç olmalıydı
Ya kardeşim de hamile o da benim gibi test verdi onun ki bir anda 69 dan 1200 e çıktı benimde o yüzden kafam karisti

Ya çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattiniz

Merhaba
Üçüncü gün embriyo transferi oldum sekizinci gününe baktırdım beta 28,6 çıktı sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…