• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

o1zeyzey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
3
0
1
25
Kızlar merhaba 2 gün önce kan tahlili verdim beta hcg değerim 7,49000 olarak çıktı. Belirsiz pozitif dediler. 1 hafta sonra gel dediler. Referans değeri de 0-5 arası. Siz böyle bir şey yaşadınız mı ? Olumsuz bir şey mi ? Olumlu mu ? Çok merak ediyorum lütfen yardımcı olun.

Kızlar merhaba 2 gün önce kan tahlili verdim beta hcg değerim 7,49000 olarak çıktı. Belirsiz pozitif dediler. 1 hafta sonra gel dediler. Referans değeri de 0-5 arası. Siz böyle bir şey yaşadınız mı ? Olumsuz bir şey mi ? Olumlu mu ? Çok merak ediyorum lütfen yardımcı olun.
5 üstü hamilelik diye kabul ediliyor öyle biliyorum adetiniz geçti mi yoksa daha var mı

5 üstü hamilelik diye kabul ediliyor öyle biliyorum adetiniz geçti mi yoksa daha var mı
Pcos var bende ve 4 aydır regl olmuyordum bu şikayetle gittim doktora beta hcg istedi söktürücü verecekti, böyle bir şeyle karşılaşınca 1 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi.

Pcos var bende ve 4 aydır regl olmuyordum bu şikayetle gittim doktora beta hcg istedi söktürücü verecekti, böyle bir şeyle karşılaşınca 1 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi.
Anladım hamile olabilirsiniz yani daha yeni olabilir tekrarlayın Bencede inşallah yükselme olur çünkü 5 üstü gebelik var

Döngümün 27. Günü beta 1.2 çıktı bugün 37. Günü döngümün adet olmadı ama negatif bir sonuç çıkmasından da stresleniyorum . Adet döngülerim düzensiz malesef son 5 adette döngü 20 21 25 arası sürüyor pcos ta var ümitlenmekte istemiyorum ama içimdeki ses kan ver emin ol diyor böyle yükselen hiç var mı

Back
X