Beta hcg değeri

o1zeyzey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
3
0
1
25
Kızlar merhaba 2 gün önce kan tahlili verdim beta hcg değerim 7,49000 olarak çıktı. Belirsiz pozitif dediler. 1 hafta sonra gel dediler. Referans değeri de 0-5 arası. Siz böyle bir şey yaşadınız mı ? Olumsuz bir şey mi ? Olumlu mu ? Çok merak ediyorum lütfen yardımcı olun.

5 üstü hamilelik diye kabul ediliyor öyle biliyorum adetiniz geçti mi yoksa daha var mı

5 üstü hamilelik diye kabul ediliyor öyle biliyorum adetiniz geçti mi yoksa daha var mı
Pcos var bende ve 4 aydır regl olmuyordum bu şikayetle gittim doktora beta hcg istedi söktürücü verecekti, böyle bir şeyle karşılaşınca 1 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi.

Pcos var bende ve 4 aydır regl olmuyordum bu şikayetle gittim doktora beta hcg istedi söktürücü verecekti, böyle bir şeyle karşılaşınca 1 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi.
Anladım hamile olabilirsiniz yani daha yeni olabilir tekrarlayın Bencede inşallah yükselme olur çünkü 5 üstü gebelik var

Döngümün 27. Günü beta 1.2 çıktı bugün 37. Günü döngümün adet olmadı ama negatif bir sonuç çıkmasından da stresleniyorum . Adet döngülerim düzensiz malesef son 5 adette döngü 20 21 25 arası sürüyor pcos ta var ümitlenmekte istemiyorum ama içimdeki ses kan ver emin ol diyor böyle yükselen hiç var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…