Değeriniz 5 haneli zaten.Kızlar merhaba merak ettiğim bişey var bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim 5-6 haftalık hamile olabilirim fakat kese görünmedi kan tahlilim 14234.13 çıktı ama internetten gördüğüm kadarıyla beta hCG ilk aylarda 5 haneli olması gerekiyor benim 6 haneli sebebi nedir endişe etmelimiyim.?
Aslında kese görünmesi gerekirdi diye düşünüyorum ama doktorunuz ne dedi ?Kızlar merhaba merak ettiğim bişey var bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim 5-6 haftalık hamile olabilirim fakat kese görünmedi kan tahlilim 14234.13 çıktı ama internetten gördüğüm kadarıyla beta hCG ilk aylarda 5 haneli olması gerekiyor benim 6 haneli sebebi nedir endişe etmelimiyim.?
Referans 0-5 arası çünküReferans dışı yazıyor ama
Merhabalar adetimin 5 günü bey hcg verdim beta da 38.6 referans değeri 0.1-5.3 yazıyor yardımcı olurmusunuzBenim 3300 betayla karından kese görünmüştü sizin çok yüksek neden görünmedi acaba vajinal muayene oldunuz mu?
0.1-5.3 referans aralığı yani normal olması gereken değerler 5.3 üstü hamile demek 38.6 ise değeriniz hamilesinşz demek. Resim varsa atarsanız daha iyi değerlendirilir.Merhabalar adetimin 5 günü bey hcg verdim beta da 38.6 referans değeri 0.1-5.3 yazıyor yardımcı olurmusunuz
0.1-5.3 referans aralığı yani normal olması gereken değerler 5.3 üstü hamile demek 38.6 ise değeriniz hamilesinşz demek. Resim varsa atarsanız daha iyi değerlendirilir.
0.1-5.3 referans aralığı yani normal olması gereken değerler 5.3 üstü hamile demek 38.6 ise değeriniz hamilesinşz demek. Resim varsa atarsanız daha iyi değerlendirilir. korkuyorum lütfen cevap verin referans değeri benim canımı sıktı
0.1-5.3 referans aralığı yani normal olması gereken değerler 5.3 üstü hamile demek 38.6 ise değeriniz hamilesinşz demek. Resim varsa atarsanız daha iyi değerlendirilir.
Pazartesi verdim sonuç boyle0.1-5.3 referans aralığı yani normal olması gereken değerler 5.3 üstü hamile demek 38.6 ise değeriniz hamilesinşz demek. Resim varsa atarsanız daha iyi değerlendirilir.
.Pazartesi verdim sonuç boyle
Pazartesi verdim sonuç boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?