Beta hcg değeri

yagmursr_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
484
116
303
30
Merhaba arkadaşlar reglimden 1 hafta önce test yaptık aşırı silik çıktı 1 gün kala yaptım direkt pozitif çıktı bende kan verdim 15 kasımda 185.7 çıktı dra gittik kese görünmüyordu bi daha kan istedi 19 kasımda verdim 1737 çıktı doktor pazartesi gel görünür büyük ihtimalle dedi. Sabırsızlanıyorum sizce kaç haftalık? Değerler normal mi yükseliyor?

Merhaba, baya güzel yükselmiş değeriniz maşallah. Beta değerinize göre kese görünür artık. Sanırım 5.haftada falansınız. Adet başlangıç tarihinizden hesaplayabilirsiniz eğer geç döllenme vs yok ise

İkiz falan değildir dimi bu yükselme yani Allah hayırla kucağımıza versin tabii ki de geç döllenme değildir daha yeni evlendim 1 ay oldu evlendiğim gün regliydim bi daha da olmadım

İkiz falan değildir dimi bu yükselme yani Allah hayırla kucağımıza versin tabii ki de geç döllenme değildir daha yeni evlendim 1 ay oldu evlendiğim gün regliydim bi daha da olmadım
Valla her şey olabilir yeter ki hayırlısı olsun. Beta hcg referans aralıkları çok geniş oluyor. Beklenen yükselme 2 gün içerisinde 2 katına çıkması. Buna göre gayet iyi. Haber verin gidince merak ettim bak simdi

Günler geçmiyor sanki kan verip beklemek ayrı geçmiyor doktor randevusunu beklemek geçmiyor falan birde yeni evlenince şok üstüne şok

Canım kaç haftalık olduğunu hcg ye göre değil son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplaman lazım. Ortalama 5 buçuk haftalıkken kese görünür. Hcg ortalama 3000 iken karından görünür kese. O yüzden gittiğinde bence görünür. Değerinde gayet güzel artmış hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…