Beta Hcg değeri

NedaFarah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
813
514
103
40
Merhaba ya ben adetime 5 gün kala beta hcg yaptırdım. (biraz acele ettim galiba :) değer 18.17 idi. acildeki doktor 3 gün sonra gel dedi tekrar yapalım. yine dayanamadım başka bi klinikte 2 gün sonra tekrar yaptırdım. değer 6.75 e düştü. Şu anda adetime 1 gün var. doktordan randevu aldım ama ayın ortasına doğru gidebilicem. Korkmam için bir neden mi beta hcg nin düşmesi? bir de bu test sonuçları laboratuvara göre değişir mi? Normalde gebelik olsaydı 3 haftalıkken ilk testi yaptırdım. ikincisi de 4. haftaya geliyor. referans aralığında 4. haftada bir düşme var. Acaba bu düşüş normal mi? böyle bir şey yaşayan var mı daha önce? Teşekkür ederim.

Bu düşüş normal değil. Ya kimyasal gebelik geçiriyorsun yada düşüyor. 2 günde 2 kat artması lazim. Yani daha çok yükselmesi lazımdı. Senin ki çok düşmüş. Bir doktora görünmen de fayda var.

Teşekkür ederim. Yani dediğim gibi doktor randevum 16 aralıkta. şu an kanama ya da herhangi bir durum yok. Yine de acilen doktora görünmem gerekir mi?

Bazen Kadınlar farkında olmadan düşük yapabiliyorlarmış yani sizin gibi mesela adete 5 gün kala yükselip tam adet tarihine yakın bthcg sıfırlanıp adet gibi kanayabiliyormuş.

Normal değil . benimde önce 6 gün sonra 12 oldu ve adetim bu hafta geçmişti sonuç kimyasal gebelik. Seninde muhtemelen öyle ama inşallah değildir. Acele etme sabırlı ol.... Sonuçlarını paylaş :)

Canım merhaba bizde iki senedir çocuk ısyrz normalde 25 kasımda adet olmam gerekiyordu gebelik testi yaptm ikinci çiZgi silik çıktı inanamdm ertesi gün beta hcg baktrdım 19.7gebelık baslangıcı dedı 2gün sonra tekrarla kan testını dedı ve gerek kalmadan aynı gün adetim sadece 3gün gectı ve adet oldum inş hakkımZda hayırlsı olur cok istyrm tekrar kalmayı

Merhaba tekrar, söylediğiniz gibi adet oldum dün aslında bu gebeliği zaten beklemiyordum. Ama olsaydı sevinecektim. Aslında istiyormuşum onu anladım :) bu ay denemeye karar verdik eşimle. Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah. Çok güzel bir duyguymuş :) bir gelişme olursa tekrar konuya dahil olurum. Cevap yazan herkese çok teşekkürler. Hayırlısı herşeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…