merhaba kızlar 11 aralıkta testle hamile olduğumu öğrendim.sat 10 kasım.buna göre şu anda 5+4 hamileyim.ancak 14 aralıkta yapılan kan testi 571 çıktı 18 aralıkta yapılan kan testi 1350 çıktı.doktor istediğimiz değer değil dedi .16 sında 1200 18 inde 2400 olmalıydı dedi.iki kat artmamış dedi .bu şekilde yavaş yükselip sağlıklı hamilelik geçiren var mı moralim çok bozuk bu durumu yaşaynlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
merhaba arkadaşlar son adetim 21 kasım.dün test yaptım ve pozitif çıktı bugünde kan testi yaptırdım beta hcg 6168 çıktı hamileyim çok mutlu oldum ama bu değer fazla mı acaba ikiz olabilir mi
Merhaba ben de aile hekimliginde hcg degerine baktirdim 4403.0 diye bi deger cikti. Zaten kendim testle 17 ocakta ogrendim hamile oldugumu. Yarin da kadin dogum doktoruna gidicem.
Canım senin pazartesi 800 kusur persembe gunu 3000 kusurdu dimi..eger carsamba gunku degerin 3000 kusur ise 4 kata yakın artmis bu da cogul gebelik olabilir ama keseler gorunmeden net konusamayiz..
Sanırım çok yeni duruyor gebeliğin...
5'in üzerindeki değer pozitif değer...
Yeni olduğu için iki günde bir tekrar edersen düzenli artarsa sağlıklıdır..
tşk ederim perikanadi umarım gebelik vardır çook mutluyum ama doktorun bir tanesi 15 in altındakine gebelik var demiyoruz dedi bir diğeride var dedi bilemedim bende