Beta HCG Değeri

BirAnneBirEvlat

İki Prenses Annesi
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
640
805
23
Kızlar Selam
Son adet tarihim : 22 Ocak 2016

Beta HCG baktırdım
19 Şubat : 69
22 Şubat : 393
23 Şubat : 930

Sizce değer artışı normalmi. Bebeğimi ne zaman görebilirim ??

Canım ben 6. Haftada keseyi gördüm. Sanırım bir hafta içinde görürsün. Hayırlı olsun gebeliğin bu arada. Bir de göğüslerin ne durumda belirtilerin neler

Benim dün doktor kontrolüm vardı. 5+3 günlük dedi ve keseyi gördük canım. Sende görebilirsin belki.

Merhabalar.ben yeni katildim araniza.yaklasik 1.5 yildir hamile kalmak icin ugrasiyoruz esindede bendede sorun yik.sadece benim yumurtaliklarim cok yavas calisiormus.artik birakmistim dusunmuorduktaa kafa ne zamansa o zaman olur dedik.ve bende bazi supheler oldu bu ay test yaptim.2.cizgi silik cikti adetime 4 gun vardi bu araada dun yaptim.aksamda hemen bhcg yaptirdik ve 230.73 cikti sizce normal midir?

Kendinkontrollerim icin gittigim domtoruma gonderdim sonucu gebelik baslamis 2 gun sonra tekrarla testi dedi.yarin yaptiricam ama 4 gun kala bu deger cikmasi normalmidir

Adetin geçmesi yada geçen gün önemli değil. Önemli olan ne zaman yumurtlama olduğu. Yumurtlama erken olmuşsa adet geçmeden de gebelik öğrenilebilir

Kızlar Selam
Son adet tarihim : 22 Ocak 2016

Beta HCG baktırdım
19 Şubat : 69
22 Şubat : 393
23 Şubat : 930

Sizce değer artışı normalmi. Bebeğimi ne zaman görebilirim ??

Artışlar iki katı şekilde gorunuyor ki bu da normal bir gebelik lehine yorumlanır.

Doktora gittiniz mi? Yani bir ultrason muayenesi yapıldı mj?

Son adet tarihlerimiz arasında 2 günlük bir fark var. Evde yaptığım idrar testi pozitif çıktı ama ben henüz kan testi yaptırmadim doktora da gitmedim.
siz gittiyseniz şayet doktorun yorumu ne oldu?

Doktora gittim görüştüm. Kan takibi istedi. Düzenli artış varsa sıkıntı yok dedi. Ama daha değerler ultrasonda görünecek kadar yüksek değilmiş. Haftaya tekrar çağırdı.

Folik asit ve decavit vitamin başladı.

Mrb bende çatlatma ignesinde 3 sonra kanda gebelik testi yaptırdım ve 155 çıktı sizce ignenin etkisimidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…