Beta hcg degeri

:KK43:gittim değerler düşmüş kese buyumemis yarın kurtaj için gidcem. Çok kötü bi duygu bu
Cok uzuldum öncelikle onu belirteyim..
Birsey soracagim doktor bi kac gun bekle kendiliginden duser vs demedimi direk kurtaj mi dedi..
Benim mesela kendiliginden dustu ..

Ilacla d usurebilirm ama çok ağrılı olur ve parça kalırsa tekrar kurtaj yapmak zorunda kalırız dedi. Ben çok korkuyorum ama nasl olcak bilmiyorum biseyde soramadim o anki hayal kırıklığından çok pozitif gitmistim:KK43: bu arada sanada geçmiş olsun allah daha büyük acılar vermesin

Canim benim ben dun gittim ultrasonla bakti net olmamakla beraber kese gordu gibi persembe tekrar gel keseye bakalim dedi.dis gebelik riskin olsa bile hala devam ediyor dedi.bende kendimi cok kaptirmiyom

Senden birsey istesem yarin baska hastaneye baska dra gitsen baska ultrasona girsen.baska drda goremesin ondan sonra kurtajini ol bir drda kalma.icin dahada rahat eder.sen beni bi dinle.

Ozel hastahaneye gidyorum daha önceki tahlilleeimde orda yapıldı daha önceki muaynede kese büyümüştü bugün bakti olduğu gbi kalmis guvenmekten başka çarem kalmadı

Ozel hastahaneye gidyorum daha önceki tahlilleeimde orda yapıldı daha önceki muaynede kese büyümüştü bugün bakti olduğu gbi kalmis guvenmekten başka çarem kalmadı

Canımm çok ama çok geçmiş olsun benim de dün beta 3421 çıktı ama kese 3.5 mm ve doktor kesenin çok küçük olduğunu söyledi :( cuma tekrar kontrol edecek dış gebelik ihtimali var dedi...

Canımm çok ama çok geçmiş olsun benim de dün beta 3421 çıktı ama kese 3.5 mm ve doktor kesenin çok küçük olduğunu söyledi :KK43: cuma tekrar kontrol edecek dış gebelik ihtimali var dedi...
Çok teşekkür ederim beta yüksek cikmis sende benimkine göre 5 mm deydi benim kese 1 hafta önce bugün yine aynı buyumemis inşallah seninki öyle olmaz. Nie böyle şeyler oluyo anlamıyorum:((

Ne bileyim canim boyle durumlarda tek drla kalmiyorlar.burda cok gordum kurtajdan donen.sen icine nasil siniyorsa oyle yap.ama guzel olan tarafi hamile kalabiliyorsun.sonrasinda fakulteye git genetik tahlillerini yaptir.kurtajdan sonrada korunma hemen hamile kalirsin

Canımm çok ama çok geçmiş olsun benim de dün beta 3421 çıktı ama kese 3.5 mm ve doktor kesenin çok küçük olduğunu söyledi :KK43: cuma tekrar kontrol edecek dış gebelik ihtimali var dedi...
Benimde dis gebelik ihtimali var kese gordu ama net degil persembe benimde kontrol.

İnşallah hayırlı haberler alırız beklemekte çok yorucu gerçekten :( dua ediyorum herkes evladını sağlıkla sıhhatle kucağına alsın inşallah...

Back
X