Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimde 26-51-39 çıktı doktor kimyasal dedi. Yükselmediği için.24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??
Çok çok fazla artsaydi ya normal olmazdı ya da çoğul gebelik var diyorlar seninki normal canimArkadaşlar lutfen yardim edin 25 temmuzda degerim 687 cikti 27 temmuzda 1471 sizce normal mi yardim edin lutfen cok stres oldum
Doğum yapacağımız günler çok yakın profilindeki son görüntüsü mu bebeğinin :)Tamam iste 48 saat icinde 2 kat artması gerekiyordu artmış cok şükür bosuna stres yapma
yok canım 11 haftalıktı o fotograftaDoğum yapacağımız günler çok yakın profilindeki son görüntüsü mu bebeğinin :)
günlerimiz cok yakınmış birbirine.bebeginin hareket düzeni nasıl ben bazen günlerce hissetmiyorumDoğum yapacağımız günler çok yakın profilindeki son görüntüsü mu bebeğinin :)
Evet sonradan fotoğrafı buyutunce farkettim :))yok canım 11 haftalıktı o fotografta
Hissedemeyince bi tatlı bişeyler yiyorum ise yarıyor gerçekten hissediyorum bir de uzan annesi yatinca daha çok hissediliyor benim bebisim kız daha gecen hafta hissetmeye başladım hareketlerinigünlerimiz cok yakınmış birbirine.bebeginin hareket düzeni nasıl ben bazen günlerce hissetmiyorum
bencee gayet guzel artmıss hıc stres yapmaa hersey yolunda gozukuyor :)Arkadaşlar lutfen yardim edin 25 temmuzda degerim 687 cikti 27 temmuzda 1471 sizce normal mi yardim edin lutfen cok stres oldum