Beta hcg degeri

Melismail

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
147
63
13
Arkadaşlar lutfen yardim edin 25 temmuzda degerim 687 cikti 27 temmuzda 1471 sizce normal mi yardim edin lutfen cok stres oldum

2 gunde 2 kati artmasi gerekiyor seninki fazla bile artmis niye stre oldun anlamadim

Tamam iste 48 saat icinde 2 kat artması gerekiyordu artmış cok şükür bosuna stres yapma

Dr um izinde muayene olamadm testleride kendi kafama gore yaptirdim onun icin biraz stres oldm arkadaslar yardminiz icin tesekkur ederm

Gayet normal bosa stres yapip bebegi etkileme hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah

Bence cok guzel artmis doktorunuzun izinde olmasida iyi denk gelmis biraz heycanlisiniz sizde ben gibi doktor dondugunde kesesini gorursunuz rahat rahat :)

İnşallah doktor olmayinca kendi kafama gore test yaptirdim bi sıkıntı olur diye korktum tabi heyecanda cok allahim bian once kucagmiza almayi nasip eder inşallah seninki de yenimi

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??
canım benimde 26-51-39 çıktı doktor kimyasal dedi. Yükselmediği için.

Arkadaşlar lutfen yardim edin 25 temmuzda degerim 687 cikti 27 temmuzda 1471 sizce normal mi yardim edin lutfen cok stres oldum
Çok çok fazla artsaydi ya normal olmazdı ya da çoğul gebelik var diyorlar seninki normal canim

günlerimiz cok yakınmış birbirine.bebeginin hareket düzeni nasıl ben bazen günlerce hissetmiyorum
Hissedemeyince bi tatlı bişeyler yiyorum ise yarıyor gerçekten hissediyorum bir de uzan annesi yatinca daha çok hissediliyor benim bebisim kız daha gecen hafta hissetmeye başladım hareketlerini

Back
X