Beta Hcg değerim 1011

Fantastikivi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
249
80
28
26
Merhaba hanımlar ben ilk gebeliğimi yaşıyorum dün öğrendim ve hiç anlamıyorum bu işlerden idrar testinden sonra kan verdim hcg 1011,98 çıktı. Bu kaç haftalık oluyor? Normal mi? Son adetim 3 kasımdı

3 4 güne keseniz olusur. Muhtemelen haftaya ya da sonraki hafta kalp atışını duyarsiniz. Hafta olayı kişiden kişiye değişiyor. Doktor en net haftayı söyler size.

3 4 güne keseniz olusur. Muhtemelen haftaya ya da sonraki hafta kalp atışını duyarsiniz. Hafta olayı kişiden kişiye değişiyor. Doktor en net haftayı söyler size.
Çok teşekkür ederim ilk bebişim nasip olursa ilk kez anne olacağım korku endişe mutluluk bir arada hiç bilgim de yok ordan burdan öğrenmeye çalışıyorum

Çok teşekkür ederim ilk bebişim nasip olursa ilk kez anne olacağım korku endişe mutluluk bir arada hiç bilgim de yok ordan burdan öğrenmeye çalışıyorum
Sorun değil benim de ilk bebegim. Allah hepimizin kucağına sağlıklı, sıhhatli almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…