Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım meraba ümit her zaman vardır benim ilk öğrendiğimde çok erkendi 4 çıktı beta sonra takip ettim katladı 2 de yükselir belki âdete kaç gün var o da önemli tabi benim 1 hafta varken öyleydi galiba
Canım meraba ümit her zaman vardır benim ilk öğrendiğimde çok erkendi 4 çıktı beta sonra takip ettim katladı 2 de yükselir belki âdete kaç gün var o da önemli tabi benim 1 hafta varken öyleydi galiba
Canım 1500 üstünü kaç gün sonra gördün ? Kese ultrasonu icin . Benim geçen Pazartesi 4,61 çıktı bugün kan verdim beklerken sonucu meraktan öldüm keseyi görebilirmiyim acaba 10ncü gün bügün