Beta hcg değerim 2 çıktı

hiloyaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
4
0
1
32
Merhabalar 🌸🌸
Beta hcg değerim 2 çıktı hamile olabilir miyim acaba ?? Var mı tecrübe eden 🥰

Bilmiyorum ki. Ben de adetim bitince yapacağım Bi süre geçmiş oluyor en azından bakalım

Canım meraba ümit her zaman vardır benim ilk öğrendiğimde çok erkendi 4 çıktı beta sonra takip ettim katladı 2 de yükselir belki âdete kaç gün var o da önemli tabi benim 1 hafta varken öyleydi galiba

Merhaba aslın da adetim gecikti ama düzensiz oluyo benim 😔 o yüzden tam geciktide diyemiyorum heyecanla bekliyorum şu an

Canım meraba ümit her zaman vardır benim ilk öğrendiğimde çok erkendi 4 çıktı beta sonra takip ettim katladı 2 de yükselir belki âdete kaç gün var o da önemli tabi benim 1 hafta varken öyleydi galiba
Benm ki adetliyken 2ydi.adetim bitince 5 TL lik test yapt m negatif şimdi diğer adetim 1 hafta var onu bekliyorum

Canım 1500 üstünü kaç gün sonra gördün ? Kese ultrasonu icin . Benim geçen Pazartesi 4,61 çıktı bugün kan verdim beklerken sonucu meraktan öldüm keseyi görebilirmiyim acaba 10ncü gün bügün

Back
X