Beta hcg değerim 2 çıktı

hiloyaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
4
0
1
32
Merhabalar
Beta hcg değerim 2 çıktı hamile olabilir miyim acaba ?? Var mı tecrübe eden

Bilmiyorum ki. Ben de adetim bitince yapacağım Bi süre geçmiş oluyor en azından bakalım

Canım meraba ümit her zaman vardır benim ilk öğrendiğimde çok erkendi 4 çıktı beta sonra takip ettim katladı 2 de yükselir belki âdete kaç gün var o da önemli tabi benim 1 hafta varken öyleydi galiba

Merhaba aslın da adetim gecikti ama düzensiz oluyo benim o yüzden tam geciktide diyemiyorum heyecanla bekliyorum şu an

Canım meraba ümit her zaman vardır benim ilk öğrendiğimde çok erkendi 4 çıktı beta sonra takip ettim katladı 2 de yükselir belki âdete kaç gün var o da önemli tabi benim 1 hafta varken öyleydi galiba
Benm ki adetliyken 2ydi.adetim bitince 5 TL lik test yapt m negatif şimdi diğer adetim 1 hafta var onu bekliyorum

Canım 1500 üstünü kaç gün sonra gördün ? Kese ultrasonu icin . Benim geçen Pazartesi 4,61 çıktı bugün kan verdim beklerken sonucu meraktan öldüm keseyi görebilirmiyim acaba 10ncü gün bügün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…