- 17 Kasım 2017
- 68
- 15
- 8
- 30
- Konu Sahibi kaleetugcee
-
Merhaba arkadaşlar yeni konu açamadım buraya yazıyorum, dün adetim 1 gün geçti evde test yaptım pozitifti kan testi yaptırdım 534 yazıyor hcg de doktor kimyasal gebelik olabilir cuma tekrar gel dedi süreç nasıl oluyor?
Yüksek ihtimalle hamile olabilirsin Can'ım söylediklerin gebelik belirtisi çünkü.üşütmeden olmaz böyle şeylerMerhaba. 18 yaşındayım bir kişiyle ilişkiye girdim istemeden, ve sanırım içime boşaldı adetim 8gün gecikti ama 8günün sonunda adet oldum şuan döngüye iki hafta var ve benim 3-4 gündür ani karın ağrılarım oluyor nedeni ne olabilir ? üşütmelerden dolayı mı yoksa genelik mi ?
Canım gebelik testi alıp yapsana bence bu şekilde belirtileri beklemeMerhaba. 18 yaşındayım bir kişiyle ilişkiye girdim istemeden, ve sanırım içime boşaldı adetim 8gün gecikti ama 8günün sonunda adet oldum şuan döngüye iki hafta var ve benim 3-4 gündür ani karın ağrılarım oluyor nedeni ne olabilir ? üşütmelerden dolayı mı yoksa genelik mi ?
Başka çare kalmadı yapmak zorundayım artıkCanım gebelik testi alıp yapsana bence bu şekilde belirtileri bekleme
Aynen ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi ona göre plan yaparsınBaşka çare kalmadı yapmak zorundayım artık
Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorumAynen ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi ona göre plan yaparsın
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kahretsinAynen ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi ona göre plan yaparsın
İnşallah her şey istediğin gibi olur canımNe yapmam gerektiğini bilmiyorum kahretsin
İnşallah, teşekkür ederimİnşallah her şey istediğin gibi olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?