Beta hcg degerim 309 cikti dusuk mu???

Merhaba:) benimde sat 11 Nisan dün test yaptırdım 367 çıktı:)) hemen doktora gittik ama kese gözükmedi Pazartesi yine gideceğiz. Bence olumlu düşünelim değerler yükselecek inşallah . sağlıkla bebeklerinizi kucağımıza alacağız inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğru diyorsun canım inşallah gönlümüze göre olur iyi düşünelim de :)

Gec yumurtladiysan dusuk cikar. Dert ediyosan bugun de kan ver.uzulme

Telefonla görüştük şimdi. Doktorum gelmemiş ama yanında çalışan bayan yeni olduğu için normal 1 hafta sonra tekrar yaptırırsınız dedi. Doktora da 11:30 da muayenem var bakalım o ne diyecek

Arkadaşlar topiğe uygun mu bilmem ama bilen varsa söylesin :( benm bata 7 gün kala 3.54 çıktı değerim sonra 5 kala yine yaptırdm yükselmiş midir die 0.100 e düşmüş ..yine yükselir mi sizce ?? Şimdi bat a 3 kaldı

💕✨

Arkadaşlar topiğe uygun mu bilmem ama bilen varsa söylesin :( benm bata 7 gün kala 3.54 çıktı değerim sonra 5 kala yine yaptırdm yükselmiş midir die 0.100 e düşmüş ..yine yükselir mi sizce ?? Şimdi bat a 3 kaldı

💕✨

Canım hiç bir fikrim yok 😌

Çok endişeleniyorum bugün tekrarlasam mı yarını mı beklesem bilemedim

Bekle yarini canim iki gunde bir yap. Ben bugun yaptirdim yarin alcam sonucu bakalim 600lerde cikmaai gerekir normalde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba:) benimde sat 11 Nisan dün test yaptırdım 367 çıktı:)) hemen doktora gittik ama kese gözükmedi Pazartesi yine gideceğiz. Bence olumlu düşünelim değerler yükselecek inşallah . sağlıkla bebeklerinizi kucağımıza alacağız inşallah.

Aynen canim olumlu dusunelim oyle olsun. Katlanisi degerleeini ogrendikcw yaz ama burdan

💕✨

Zannetmiyorum canim.

Zannetmiyorum canim.

Yaa :( benm bi belirtim de yok zaten sadece göğüslerim çok sızlıyor..arada kasıklarıma baskı oluyor belki de regl belirtileridir..artık karıştırıorm ben..bi de reglden önce akıntı artar mı akıntı artısı bi regl belirtisi midir yoksa azalması mı regl belirtisidir ??

💕✨

Ben Pazartesi gideceğim doktor dedi gözükmezse tahlil yapacağız yine yapılırsa yazarım hemen.

Sen aşağıdan ultason ile baktırmıştım değil mi?? Her doktor hemen bakmak istemiyormuş sanırım benim ki de öyle. Çünkü bi arkadaşıma değeri 600 ken yukarıdan görülmemiş hemen aşağıdan bakmış doktor.

Merhaba ne yaptın yaptırdın mı ikinci kan testini?? Ben yarın gidiceğim doktora çıkınca yazacağım hemen.

Bugün kese gözüktü 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz. Kan testi yaptırmadık. Inşallah hep böyle güzel gider şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür. Allah bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Bugün kese gözüktü 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz. Kan testi yaptırmadık. Inşallah hep böyle güzel gider şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür. Allah bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Canim satin kac? Keseyi vajinal yolla mi karindan mi bakarak gordu? Degerin kac oldu?

Benim sat 11 Nisan. Kan testi yaptırmadık şuan kaç bilmiyorum. Bir de keseyi vajinal bakarak gördü. Benim 4 gün geç yumurtlamam olmuş

Benim de bugün 373 çıktı hcg. Iki gün sonra 1000 olmalı dedi Dr.

Sat 20 Nisan
16 Mayıs hcg 129
18 Mayıs hcg 223
20 Mayıs hcg 373
22 Mayıs merakla bekliyorum şimdi.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de bugün 373 çıktı hcg. Iki gün sonra 1000 olmalı dedi Dr.

Sat 20 Nisan
16 Mayıs hcg 129
18 Mayıs hcg 223
20 Mayıs hcg 373
22 Mayıs merakla bekliyorum şimdi.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli haberler alirsin insaallah gorunce yazmak istedim;)

Back
X