Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ustten baktiysa goremez ama alttan gorunmesi gerekti bi kac gune gozukur insallahhEvet doktor kaç haftalık olduğunu söylemedi ve 2000 i geçerse görünür demişti şu ana 2500 bile geçti ama hala kese görünmüyor fikriniz var mı acabaaaa
Büyük ihtimal ikiz canım.degerlerinin maşallahı var.kese görünmemesi çok tuhaf.doktorun ne söyledi canım ?Merhabalar
Son adet tarihim 23 ocak
12 şubatta beta hcg değerim 0
21 şubatta 357
24 şubatta 2530
Hala kese görünmedi henüz çok küçük sanırım 3 günde 7 kat artması normal mi ve ikiz olabilir mi sizce tahminlerinizi çok merak ediyorum
Gayet normal ultrasonda belli olur zaten ikizmi tekmk pek sanmiyorum benimde bu derece yukselmisti 3000den sonra goruluyor genelde ultrasondaMerhabalar
Son adet tarihim 23 ocak
12 şubatta beta hcg değerim 0
21 şubatta 357
24 şubatta 2530
Hala kese görünmedi henüz çok küçük sanırım 3 günde 7 kat artması normal mi ve ikiz olabilir mi sizce tahminlerinizi çok merak ediyorum
Anladım canım hayırlısı.Yok henüz bişey söylemedi sadece değerler için çok güzel demek ki canlanacak dedi folik asit kullanmaya devam et ve bol bol dinlen dedi 9 martta tekrar gidicem
Yok canım kese oluşunca Ve bebegı takıp edılıyor bebek varla yok arasında nasıl dıyım kan rahımın içinde üzüm taneleri gıbı her yerde kan oluyor bın de bır görülen bır şey bebek oluşacak derken bırden dağılıyor.Mol gebelik te ultrasonda görünmez mi ??? Ultrasonda hiç bişey görünmedi boş yani