- 16 Ağustos 2022
- 469
- 128
- 53
- 27
İlk gebelikte adetten 4 gün önce verdim 80 çıkmıştı şimdi de 4 gün önce verdim 264 cikti bugün tekrar verdim 1556 çıktıO zaman haberini bekliyoruz seninde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gebelikte adetten 4 gün önce verdim 80 çıkmıştı şimdi de 4 gün önce verdim 264 cikti bugün tekrar verdim 1556 çıktıO zaman haberini bekliyoruz seninde![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağınaİlk gebelikte adetten 4 gün önce verdim 80 çıkmıştı şimdi de 4 gün önce verdim 264 cikti bugün tekrar verdim 1556 çıktı
Merhaba canim hayirli olsun benimde 2 gun gecikmeyle yaptırdığım kan testi 700 cikti aynı sekilde banada bir sey demedi benide 1 hafta 10 gun sonra felan tekrar gel dediMerhaba kızlar adet günümde kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 223 çıktı sizce ne demek oluyor. Doktor kesin birşey söylemedi ve 3 gün sonra gidip lan testi vereceğim tekrar.
Teşekkür ederim canımMerhaba canim hayirli olsun benimde 2 gun gecikmeyle yaptırdığım kan testi 700 cikti aynı sekilde banada bir sey demedi benide 1 hafta 10 gun sonra felan tekrar gel dedi![]()
Gttjm ertesi gün 3517 çıktı adetin gecikmesi in 2 günü ama gozukmediHayırlı olsun canım sağlıkla al kucağınakesenin görünmesi lazım artık görürsün kesmeyi gidersen
Gebelik var canım Bnim de adetim 7 gün gecikmesine ragmen sonucum 275 çıkmıştı.Merhaba kızlar adet günümde kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 223 çıktı sizce ne demek oluyor. Doktor kesin birşey söylemedi ve 3 gün sonra gidip lan testi vereceğim tekrar.
Acaba dış gebelik falan mı çokta yüksek çıkmışGttjm ertesi gün 3517 çıktı adetin gecikmesi in 2 günü ama gozukmedi
Bilmiyorum kiAcaba dış gebelik falan mı çokta yüksek çıkmış
Dış gebelik yaşamadım hiçBilmiyorum ki
evet kac gun gecmisti dedi bende 2 gun dedim cok erken dedi aile hekimimiz. var gebelik ama bakalim nasil ilerliyor dedi hevesim kursağımda kaldı dha öncede 2 sefer kimyasal gebelik gecirdim dedim insan en azindan onun icin bir sey verirdi ne bilim folikasit yazardı yat dinlen dediTeşekkür ederim canımsenin yüksek çıkmış ama neden birşey demedi ki. Bana dememesi in sebebi 250 nim altında olunca net konuşmak istemiyorum hastalara dedi 250 ve üstünde net var diyebilirim dedi ama. Bence sen başka bir yere daha git 1 hafta 10 gün de çok uzun bir süre
Dış gebelik belitirleri neAcaba dış gebelik falan mı çokta yüksek çıkmış
Değerlerin normalden yüksek çıkıyorDış gebelik belitirleri ne
Benimde öyle şimdi gideyim ulturasyonda anlaşılır mı 5+4Değerlerin normalden yüksek çıkıyor
Anlaşılır canım gidebilirsinBenimde öyle şimdi gideyim ulturasyonda anlaşılır mı 5+4
Anlaşılır canım gidebilirsin
Teşekkür ederim keseyi gördük bebeği de gördük bir kaç güne kalp atışı da duyabilrizCanım dış gebelik olsaydı degerlerin dengesiz bi şekilde oynardı 2 katı artmazdi bence düşük ihtimal içini ferah tut
Ne durumdasınız acabaMerhaba kızlar benimde kafam karıştı bu derler konusunda tecrübeli arkadaşlar sizden yorum bekliyorum bata 5gün kala öğrendim 47 le pozitif dedi acil doktoru baygınlık geçirdim öyle acile gitmiştim.4 gün sonra tekrar yaptım beta hcg 724 . Tekrar iki gün sonra yaptırdım 1800 bugün son olarak yaptım 6050 bilemedim artış normal mi bugün tam 5 haftalık olduk.doktora gitmedim henüz