Beta Hcg Degerim düşük ilerliyor ne olur bunu yasayanlar yazin

nursum39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
237
59
38
33
Selam arkadaslar 2 gün önce adet düzensizliği için doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim beta 31,21 çıkmıştı doktor bugün tekrar yaptı 48,47 çıktı sonucu almaya is yüzünden ben gidemedim esim gitti başlarda böyle yavaş artar demiş ama dun gecede çok kaşıkların ağırdı acile gittim dün 40,46 çıkmıştı doktor folit asit vermiş ama ben pek tatmin olmadım artıştan dayımın kızı da jinekolog yaninda çalışıyor hocası erken daha cumartesi tekrar yaptırsin demiş ama benim cesaretim yok 3 te katlamiyor diye çok korkuyorum dış gebelik falan diye bunu yaşayan var mi ne olur yazın :(

Herkes 2 ye katlaması lazim diyor ama benimki katlamamış ben çok üzülüyorum böyle olup gebeliği devam eden var mi

Rabbim yardımcı olsun benim değerim 500 lerdeyken katlanmadı ve doktorum çok ümitlenme dedi ama yükselmeye devam ediyor değerim yarın ultrasona gircem inşallah.doktorları çok umursama ama dikkatli ol ölçümünü yaptır çünkü dış gebelik çok riskli

Rabbim yardımcı olsun benim değerim 500 lerdeyken katlanmadı ve doktorum çok ümitlenme dedi ama yükselmeye devam ediyor değerim yarın ultrasona gircem inşallah.doktorları çok umursama ama dikkatli ol ölçümünü yaptır çünkü dış gebelik çok riskli
Amin canım Allah razi olsun hepimizin yardımcısı olsun güzel Allah im inşallah sende ultrason da güzel şeyler duyarsin doktorundan

48 saatte 2 ye katlanmalıymış zaten 1000 i görmeden gözükmezmiş kese benim 68 saatte %66 arttı anca ama böyle olanlarda olabiliyormuş. nasip inşallah istediğin bir gebelikse bebeğin sana tutunur

İstemem mi canım hep dua ediyorum tutunsun diye ölürüm ona bana sadece folik asit verdi doktor

Selam arkadaslar 2 gün önce adet düzensizliği için doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim beta 31,21 çıkmıştı doktor bugün tekrar yaptı 48,47 çıktı sonucu almaya is yüzünden ben gidemedim esim gitti başlarda böyle yavaş artar demiş ama dun gecede çok kaşıkların ağırdı acile gittim dün 40,46 çıkmıştı doktor folit asit vermiş ama ben pek tatmin olmadım artıştan dayımın kızı da jinekolog yaninda çalışıyor hocası erken daha cumartesi tekrar yaptırsin demiş ama benim cesaretim yok 3 te katlamiyor diye çok korkuyorum dış gebelik falan diye bunu yaşayan var mi ne olur yazın :KK43:
canım adetin kaç gün gecikti gittin test yaptırmaya..

İnşallah çanuk yükselir, çok duydum seninki gibi hep iyi sonuçlandı, hiç merak etme derim ben...Allah büyük...içini ferah tut...

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

merhabalar arkadaşlar ben cleaksan iğne kullanıyorum beta hcg değerim 9 küsur iken 3 haftalıkken yaklaşık kullanmaya başladım.coraspirin folbiol ve progestan da kullannıyorum değerim başlarda güzeldi geçen pazartesi 1700 çarşamba ise 2139 çıktı yani yükselmede yavaşlama var 6. haftadayım şu anda.ve gerçekten korkuyorum doktorum sağlıksız ilerlediğini kürtaj olmam gerektiğini söylüyor.önceden bir hipoplastik sol kalp kaybım var 2 de kendiliğinden düşüğüm var ve bu 4. olacak bunu da kaybetmek istemiyorum.keseyi de gördük küçük de olsa ama cuma tekrar ölçüm yaptıracağım bir mucize olmasını bekliyorum artık.benm gibi olup sonradan düzelen var mı neler yaptınız merak ediyorum.

Back
X