- 3 Ağustos 2012
- 5.357
- 15.393
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük falan değil.Merhaba arkadaşlar
Son reglim 15 Haziran. Beklenen 19 Temmuzdu.
12 Temmuzda çift çizgi gördüm, bugün kan verdim. Beta HCG 487.5.
Düşük mü sizce bu değer?
Yumurtlama aralığım 30 Haziran - 5 Temmuz süreciydi. Bilgisi olanlar yorum yaparsa çok mutlu olurum,
Teşekkürler
20 temmuz verdiğim kanda 874 idi canımOhoo aynı adet ve yumurtlama ben 192 ile öğrendim senin baya iyi panik yapma . Şuan kaç acaba?Louder
Benim de iki gün önce 354 bugün yine verdim bakalım kac gelecek. güzel ilerlemiş seninki insallh benimki de sağlıklı ilerlesin.20 temmuz verdiğim kanda 874 idi canım
İnşallah hepimizin canım, nasıl gidiyor uyku hali mahvediyor mu seni deBenim de iki gün önce 354 bugün yine verdim bakalım kac gelecek. güzel ilerlemiş seninki insallh benimki de sağlıklı ilerlesin.
Benim hiç belirtim yok sadece arada sancı ve batma var belim ağrıyor ayakta durunca hemen uzaniyorumİnşallah hepimizin canım, nasıl gidiyor uyku hali mahvediyor mu seni de![]()
2 kat olması gerekiyordu sağlıklı gebelik için ama doktorunuz ne dediKızlar yüp bebek yaptırmıstım 10. Gün değerim 46 çıktı 12. Gün 65 çıktı sebebi me olabilir çok mu düşük?