Beta hcg değerim nasıl bakarmısınız????

Nurten3164

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2021
21
8
1
21
Kızlar merhaba pazar günü beta hcg 30 çıktı 4 günü sonra perşembe günü erken saatlerde verdim kanı 163 çıktı doktorum her sey olabilir dedi saglik ocaginda verdim kani doktorum gayet iyi dedi fakat özel hastaneye gidip sorunca doktor daha 2 haftalik erken daha sağlıklı da olabilir olmayadabilir dedi değer gayet iyi degil mi 2 günde 2 katı artmıyor mu sizce degerlerim nasıl fikirlerinizi alabilirmiyim ??????

Kızlar merhaba pazar günü beta hcg 30 çıktı 4 günü sonra perşembe günü erken saatlerde verdim kanı 163 çıktı doktorum her sey olabilir dedi saglik ocaginda verdim kani doktorum gayet iyi dedi fakat özel hastaneye gidip sorunca doktor daha 2 haftalik erken daha sağlıklı da olabilir olmayadabilir dedi değer gayet iyi degil mi 2 günde 2 katı artmıyor mu sizce degerlerim nasıl fikirlerinizi alabilirmiyim ??????
Evet değeriniz normal ama sağlıklı olup olmadığını zaman gösterir anca. 5+3 günlük hamileyim bende çok endişeliyim kese görünmeyecek kalp atışını duyamayacağım diye. Benim de değerim güzel artıyor halbuki

Gayet iyi 4 kattan fazla artmış zaten. Iki gün sonra tekrar verin

Son adetiniz ne zamansa oradan hesaplayın kaç haftalık olduğunuzu, 2 haftalık gebelik çıkmazki testte.
Artışınız güzel olmuş, hamilelikte risk her zaman var.

Bencede gayet güzel artmis doktor oyle sağlıksız olabilir diyince kafam.karisti bakıyorum kan degerlerine internetten gayet orantılı salı gunu 9 da gel dedi canim 🥰
Onlar herseye öyle söylüyor sıkma canını inşallah keseyi de kalp atışını da görürsün

Iyi tabiki canim sen degere bakma duzenli artip artmadigina bak kimilerinde gec dollenme oluo benim adet günüm de betam seninkinden düşükdü

Back
X