Yok ama anormal de karşılamadı hamilesin hayırlı olsun deyip gönderdiBu değere keseyi göremedi mi
Bence başka doktora daha gidin bu değerde görmesi lazımdıYok ama anormal de karşılamadı hamilesin hayırlı olsun deyip gönderdi
Başka kişilerin yorumlarını okuyunca tereddüte düştüm yeni randevu aldım bakalımBence başka doktora daha gidin bu değerde görmesi lazımdı
İyi yapmışsınız başka bir doktor daha görsün belki cihazı eskidir bilemedim ama değeriniz güzelBaşka kişilerin yorumlarını okuyunca tereddüte düştüm yeni randevu aldım bakalım
ne kese ne bebek görünmeyince tanıdığım anneler de görümmesi lazım deyince anlam veremedimSelamm ,benimde ikinci kan verdiğimde 16bin küsur çıkmıştı ama normalmiş. ikiz mi acaba dedik değilmiş. bazen çok yüksek artabiliyormuş. ama biz keseyi de bebişi de görmüştük. başka bir doktora yine gidin. sorun olacağını sanmıyorum
bu bölgede bilinenen hastası da çok olan biri aslında,teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinİyi yapmışsınız başka bir doktor daha görsün belki cihazı eskidir bilemedim ama değeriniz güzel
kese net gözükmesi lazımdı hatta yolksac vs de değer yüksek kuzumMerhaba bugün doktora gittim ilk kan testi için hamileymişim Beta değerim aşağıdaki gibi,ultrasonda herhangi bir şey görünmedi doktor da 4-5 haftalık hamilesin dedi başka ne bi kan değeri ne bir şey hiçbir şeye bakmadı 2 hafta sonra kontrole gel dedi bu normal mi?
Bu değerde görünmesi lazım başka bi doktora gidin benceeMerhaba bugün doktora gittim ilk kan testi için hamileymişim Beta değerim aşağıdaki gibi,ultrasonda herhangi bir şey görünmedi doktor da 4-5 haftalık hamilesin dedi başka ne bi kan değeri ne bir şey hiçbir şeye bakmadı 2 hafta sonra kontrole gel dedi bu normal mi?
tekrar randevu aldım bakalımkese net gözükmesi lazımdı hatta yolksac vs de değer yüksek kuzum
Muhtemelen ultrason cihazı düşük modeldir . Ya da dikkat etmemiştir önemsememiş olabilir . Kanımca bende başka bir doktora daha gitmenizi öneririm umarım çok güzel sonuçlarla dönersiniztekrar randevu aldım bakalımteşekkür ederim
Benim değerim 11 bindi kese göründü çok net şekilde o yüzden bence başka doktora gidin kese ve Bebek’te görünür bencetekrar randevu aldım bakalımteşekkür ederim