Beta Hcg Değerim sizce normal mi?

stevens

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
70
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ,
Son adet tarihim 22 ocak . Bu sabah yapmış olduğum idrar testi silik çıktı. Kan testi yaptırdım.Değer 26.7 Mlu/ml çıktı sizce bu değer normal mi ?sizce ne yapmam gerekiyor.Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin .

Canım kanda gebeliğin çıkmış.2 günde bir ikiye katlamalı değerin.Ben ilk öğrendiğimde 22 çıkmıştı,sonra güzel bir şekilde artış gösterdi fakat benimki düşükle sonuçlandı.İnşaAllah bebeğin sana tutunur.

Merhaba arkadaşlar ,
Son adet tarihim 22 ocak . Bu sabah yapmış olduğum idrar testi silik çıktı. Kan testi yaptırdım.Değer 26.7 Mlu/ml çıktı sizce bu değer normal mi ?sizce ne yapmam gerekiyor.Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin .

son adet tarıhımız aynı :) ve bende idrar testi yaptım silik çizgi çıktı :) ama kan testi yapmaya cesaret edemiyorum ya negatıfse diye :( eğer hamileysek aynı gun hamile kalmışız :)

Merhaba arkadaşlar ,
sılıkde olsa pozıtıf cnmm kandada cıkmıs kucuk daha gec dollenme olabılır o yusden ıkı gun yanı gun asırı kan vereceksın degerın ıkıye katlayacak ınsl...normal gebelıklerde boylee daha cok yenı gebelıgınn ıkıye katlamasını bekle kendını cok yorma stres yapma dua ıle ınsll

son adet tarıhımız aynı :) ve bende idrar testi yaptım silik çizgi çıktı :) ama kan testi yapmaya cesaret edemiyorum ya negatıfse diye :( eğer hamileysek aynı gun hamile kalmışız :)
silik de olsa cıktıysa buyuk ıhtımal gebesındır cnm benımkıde sılık cıktıydı kan verdım aksam acılde beta 477 cıkmıtştı:nazar::nazar::nazar:

Bugün kan testi yaptırdım. Dün 26 çıkmıştı bugünküde 37 çıktı bakalım ALLAH ın izni ile ne olucak sonum.

Geçtiğimiz pazar hcg değer 26 hemen ertesi günü ise hcg değer 37 çıkmıştı ve onuda sizle paylaşmıştım. salı günü tahlil sonucunu doktora gösterdim ve 10 gün sonra beta hcg testine bakarız diye söyledi ama bu arada kahverengi leke gelmeye başladı. Tekrar doktora gittim ve progeston ilaç kullanmamı söyledi. Şuan kullanıyorum ve bi problem yok. bu perşembe test yaptırıp cuma günüde doktora gideceğim. adetimden 13 gün geçti düşük olsaydı bu kadar gecikirmiydi veya dış gebeliktende korkuyorum. yorumlarınıza ihtiyacım var .

kimseler yok sanırım :(

sabırla bekle canım herkezin hcg değeri değişiktir,2 ye katlaya katlaya ilerlemesi lazım...benim senin gibi kahve lekeler olmuştu düştü yada kalp atışı alınamadı kürtaj oldum...pregestan durdurur kanamayı...ama değerlere takılma herkezin farklı.benim son hamileliğim adetim 3 gün geçmişti hcg 5112 çıktı niye yüksek diye çok araştırdım herkezde değişkenmiş çok sağlıklı oğlum oldu...

kimseler yok sanırım :(

Sonuç ne oldu canım merak ettim ben de en son 22 ocakta adet olmuştum 2 martta evde test yaptım çift çizgi çıkınca kan verdim hcg 13.3 çıktı şüpheli dediler 4 martta bir daha yaptım 7.6 oldu bugün tekrar yapıldı zaten kanamam başladı bugün 5.2 oldu doktorum kimyasal gebelik yaşadığımı söyledi malesef yani tutunamadan düşmüş

Geçtiğimiz pazar hcg değer 26 hemen ertesi günü ise hcg değer 37 çıkmıştı ve onuda sizle paylaşmıştım. salı günü tahlil sonucunu doktora gösterdim ve 10 gün sonra beta hcg testine bakarız diye söyledi ama bu arada kahverengi leke gelmeye başladı. Tekrar doktora gittim ve progeston ilaç kullanmamı söyledi. Şuan kullanıyorum ve bi problem yok. bu perşembe test yaptırıp cuma günüde doktora gideceğim. adetimden 13 gün geçti düşük olsaydı bu kadar gecikirmiydi veya dış gebeliktende korkuyorum. yorumlarınıza ihtiyacım var .

tebrik ederim..
sana tavsiyem öncelikle kendine çok dikkat et.benimde geçen hafta pazartesi ilk beta hcg 18 di..2 gün sonra 47 oldu.4 gün sonra 436 oldu..ama kasıklarımda acayip bir ağrı vardı..bende de kahverenhi leke geldi..bana olabilir dediler.bu yüzden dr. gitmemiştim.ama akşam içim rahat etmediği için beta hcg baktırdım maalesef 23 e düşmüş..sabahta kanamam geldi.5 haftalıktı maalesef düşükle sonuçlandı.inşallah senin böyle birşey olmaz...

Merhaba arkadaşlar ,

bnm 22 cıkmıstı 2 gun sonra tkrarlyın dedıler hamıleymısım bnde

Back
X