Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar ,
Son adet tarihim 22 ocak . Bu sabah yapmış olduğum idrar testi silik çıktı. Kan testi yaptırdım.Değer 26.7 Mlu/ml çıktı sizce bu değer normal mi ?sizce ne yapmam gerekiyor.Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin .
sılıkde olsa pozıtıf cnmm kandada cıkmıs kucuk daha gec dollenme olabılır o yusden ıkı gun yanı gun asırı kan vereceksın degerın ıkıye katlayacak ınsl...normal gebelıklerde boylee daha cok yenı gebelıgınn ıkıye katlamasını bekle kendını cok yorma stres yapma dua ıle ınsllMerhaba arkadaşlar ,
Son adet tarihim 22 ocak . Bu sabah yapmış olduğum idrar testi silik çıktı. Kan testi yaptırdım.Değer 26.7 Mlu/ml çıktı sizce bu değer normal mi ?sizce ne yapmam gerekiyor.Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin .
silik de olsa cıktıysa buyuk ıhtımal gebesındır cnm benımkıde sılık cıktıydı kan verdım aksam acılde beta 477 cıkmıtştıson adet tarıhımız aynı :) ve bende idrar testi yaptım silik çizgi çıktı :) ama kan testi yapmaya cesaret edemiyorum ya negatıfse diyeeğer hamileysek aynı gun hamile kalmışız :)
kimseler yok sanırım![]()
kimseler yok sanırım![]()
Geçtiğimiz pazar hcg değer 26 hemen ertesi günü ise hcg değer 37 çıkmıştı ve onuda sizle paylaşmıştım. salı günü tahlil sonucunu doktora gösterdim ve 10 gün sonra beta hcg testine bakarız diye söyledi ama bu arada kahverengi leke gelmeye başladı. Tekrar doktora gittim ve progeston ilaç kullanmamı söyledi. Şuan kullanıyorum ve bi problem yok. bu perşembe test yaptırıp cuma günüde doktora gideceğim. adetimden 13 gün geçti düşük olsaydı bu kadar gecikirmiydi veya dış gebeliktende korkuyorum. yorumlarınıza ihtiyacım var .
Merhaba arkadaşlar ,