Beta HCG değerim sizce normalmi?

Canım gayet normal.. Yani beta değerinin normali anormali yok aslında.. Önemli olan beta artış değerin.. 2 gün sonra tekrar baktırdığında eğer %60 dan daha az artıyorsa belki o zaman anormal durum üzerinde konuşulabilir..

Bu arada sağlıkla al kucağına inşallah.. Allah hayırlı etsin bebeciği 🥰
Ben kimyasal düşük yaşadım ve sürecim sonlandı malesef.
Beta Hcg değerim sırasıyla 498,103,72,44,2 Açıkçası neredeyse 500’e kadar çıkıp kimyasal düşük yaşamış olmama şaşırdım. Kimyasal gebeliklerde değer 100’leri geçmiyor diye duymuştum. Maksimum 10 ile 70 arasında seyredip ardından düşüyor genelde. Hayırlısı böyleymiş, bundan sonrasına bakacağız artık 🙏🏻🥰

Merhaba canım nasıl oldun geçmiş olsun

Bende aynı senin gibiyim 20 eylül son adet tarihim gebelik testi yaptım pozitif çıktı adetin 8 günü kan verdim 419 çıktı siz şimdi nasıl oldunuz
Beta Hcg değerim sırasıyla 498,103,72,44,2 Açıkçası neredeyse 500’e kadar çıkıp kimyasal düşük yaşamış olmama şaşırdım. Kimyasal gebeliklerde değer 100’leri geçmiyor diye duymuştum. Maksimum 10 ile 70 arasında seyredip ardından düşüyor genelde. Hayırlısı böyleymiş, bundan sonrasına bakacağız artık 🙏🏻🥰

Merhaba canım nasıl oldun geçmiş olsun

Bende aynı senin gibiyim 20 eylül son adet tarihim gebelik testi yaptım pozitif çıktı adetin 8 günü kan verdim 419 çıktı siz şimdi nasıl oldunuz
Tarihlerimiz aynı ve değerimiz yakın. İnşallah sizin gebeliğiniz devam ediyordur??? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Aaaa öyle mi.. Olsun canım aynen dediğin gibi hayırlısı böyleymiş.. Önümüzdeki aylara artık 😊

Çok geçmiş olsun canım

Back
X