beta hcg değerim sizce sonuç ne

Merhaba değeriniz 33 mü 0.33 mü benim adetim gecikti 2.gün 0.33 cıktı negatif diye biliyorum bugün 5.gün hala hastalanmadm anlamadm bişey bilginiz var mı acaba

Merhaba değeriniz 33 mü 0.33 mü benim adetim gecikti 2.gün 0.33 cıktı negatif diye biliyorum bugün 5.gün hala hastalanmadm anlamadm bişey bilginiz var mı acaba
Merhaba benim değerim regl günümden 1 gğn öncesi 33,8 çıktı canım bu değerden 4 gün sonra tekrar kan verdiğimde de 369 yükseldiğini görsük çok şükür inşallah senin değerin yükselmiştir hala olmadıysan doktora git mutlaka için rahatlat

Ayyy hayrlısı olsun inşallah cokk sevindim adınıza hala olmadım bugün 7.günüm 2gün önce gebelik testi yaptım oda negatif ama tam adet olmam gereken günde grip ilaçları kullanmaya başladım sanırım onunla alakalı ama hafiften adet ağrılarım da oluyor anlamadım gitti

çok teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hay allah ya olmadıkçada insan ümitleniyor tabi çok iyi biliyorum en hayırlı zamanda en hayırlı haberleri alırsın inşallah canım

ben öğrendiğimde benimde adet ağrılarım oluyodu hatta iki üç bile devam etmişti hala adet gormuyosanız eğer Bi kan testi daha yaptırın bence idrar testinden daha güvenilir çünkü inşallah hayırlısı olur hakkınızda

Ümitlenyrmm böyle duydukça yaptırıym yine ozaman hayrlısı olsun hepimizin hakkında inşallah

Ümitlenyrmm böyle duydukça yaptırıym yine ozaman hayrlısı olsun hepimizin hakkında inşallah
kesin hamilesin iz yada değilsiniz diyemem. sadece belirtiler arasında o sancılar lekelenme ler oluyomus duymuştum kii bende de oldu ve sonucu beklerken bile ben kesin hamile değilim diyodum onlar yüzünden ama hamileymism 7 gün de az Bi zaman değil inşallah istediğiniz sonucu alırsınız

Aynen öyle inşallah bakalm gdicem hastaneye kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…