beta hcg degerim yavaş mı yükseliyor

sureyya23

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2021
21
3
6
merhaba herkese . 14 martta beta hcg degerim 8 idi , 18 martta 71 oldu bugün ise 86.4 çıkmış. moralim çok bozuldu yarin doktora git dediler sabah nasıl olacak bilmiyorum. yorumlarınızı bekliyorum.

18 marta kadar çok normalmiş iyi bile gidiyomus ama malesef bugün biraz düşük çıkmış😐 150 lerde falan olmadı gerekiyodu bugün. Yarın bı gidin bakalm şuan daha bişey demek için çok erken aslında. Umarım sağlıklıdır🙏

doktor rahim duvarında kalınlaşma var dedi bugün. cuma günü bi daha bakacak umut var mı acaba

merhaba herkese . 14 martta beta hcg degerim 8 idi , 18 martta 71 oldu bugün ise 86.4 çıkmış. moralim çok bozuldu yarin doktora git dediler sabah nasıl olacak bilmiyorum. yorumlarınızı bekliyorum.
Bnmde 6 gun 27 ckdi cnm 8 gun 34.57 bana dusuk geldi biraz

Bunu her yere yazıyorum
Bakin benim betam düzgün yukselmedi ama kızım sağlıklı doğdu çok şükür
Kotu düşünmeyin
Benim bırakın 2 katı 1 bucuk kat bile artmadı

Bunu her yere yazıyorum
Bakin benim betam düzgün yukselmedi ama kızım sağlıklı doğdu çok şükür
Kotu düşünmeyin
Benim bırakın 2 katı 1 bucuk kat bile artmadı
Ya umut oldu bana cok tesekkurler 27 den 34 olunca 1.5.katmi artmis oluyor cnm

Ya umut oldu bana cok tesekkurler 27 den 34 olunca 1.5.katmi artmis oluyor cnm
40 olur bir buçuk katı. Sağlıklı bir gebelik değil yüksek ihtimal başımdan geçti benimde. Yukarda yazan arkadaşın ya mucize olmuş yada farklı yerlerde kan vermiş referans aralığı değişkenlik göstermiştir.

40 olur bir buçuk katı. Sağlıklı bir gebelik değil yüksek ihtimal başımdan geçti benimde. Yukarda yazan arkadaşın ya mucize olmuş yada farklı yerlerde kan vermiş referans aralığı değişkenlik göstermiştir.
Ngsden gelen saglikli embryo hala aklim almiyorr

Yok farklı yerde kan vermedim 3 doktora sordum ucu de düzenli artış olmayışı sağlıksız demek değildir dedi

Tam 1 bucuj değil benim de değildi
Keseye bakıp boş bu demisti o öyle dedikten 1 hafta sonra ben kalp atisi duydum
Ya cnm.ne.guzel
Kalp atsni duymussun benim onceki tedavimde 6 gun 7 ydi 8 gun 19 19 gun 34 12 gun 228 di.keseyo gormusdum smdi aklima.o geldi

Ya cnm.ne.guzel
Kalp atsni duymussun benim onceki tedavimde 6 gun 7 ydi 8 gun 19 19 gun 34 12 gun 228 di.keseyo gormusdum smdi aklima.o geldi
6.gün 7
8.gün 19
9.gün 34
12.gün 228 böyle dimi gayet düzgün artmış sizin ki zaten bir sorun yokmuş

Yok farklı yerde kan vermedim 3 doktora sordum ucu de düzenli artış olmayışı sağlıksız demek değildir dedi
Kese gördükten sora artış düşer zaten keseden sonra artışa bakılmaz kaçtı değerleriniz hatırınızda mı

Ya cnm.ne.guzel
Benim de ilk kese göründü ama doktor bu defa da bu boş dedi
Zaten o haftalarda kese boş oluyormus normalde
Nedense sürekli kürtaj yapalim demisti bana

Kese gördükten sora artış düşer zaten keseden sonra artışa bakılmaz kaçtı değerleriniz hatırınızda mı
İlk baktığında kese de yoktu ben 6 veya 8 gun 2 gun aralikla kan verdim
Hic hatırlamıyorum
Ama sanki 48 76 falan gibiydi tahlillerimi bulursam soyleyeyim
Bu arada benim bebek göründükten sonra da arttı değerim hiç düşmedi ama artış duzensizdi

Back
X