Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde çok yavaş ilerlemişti sonra kimyasal oldu zaten dua edin inşallah yarın güzel değerler görürsünüzyani moralim çok bozuldu kendimi kahrettim saatlerdir
Bnmde 6 gun 27 ckdi cnm 8 gun 34.57 bana dusuk geldi birazmerhaba herkese . 14 martta beta hcg degerim 8 idi , 18 martta 71 oldu bugün ise 86.4 çıkmış. moralim çok bozuldu yarin doktora git dediler sabah nasıl olacak bilmiyorum. yorumlarınızı bekliyorum.
Ya umut oldu bana cok tesekkurler 27 den 34 olunca 1.5.katmi artmis oluyor cnmBunu her yere yazıyorum
Bakin benim betam düzgün yukselmedi ama kızım sağlıklı doğdu çok şükür
Kotu düşünmeyin
Benim bırakın 2 katı 1 bucuk kat bile artmadı
40 olur bir buçuk katı. Sağlıklı bir gebelik değil yüksek ihtimal başımdan geçti benimde. Yukarda yazan arkadaşın ya mucize olmuş yada farklı yerlerde kan vermiş referans aralığı değişkenlik göstermiştir.Ya umut oldu bana cok tesekkurler 27 den 34 olunca 1.5.katmi artmis oluyor cnm
Ngsden gelen saglikli embryo hala aklim almiyorr40 olur bir buçuk katı. Sağlıklı bir gebelik değil yüksek ihtimal başımdan geçti benimde. Yukarda yazan arkadaşın ya mucize olmuş yada farklı yerlerde kan vermiş referans aralığı değişkenlik göstermiştir.
Allah bağışlasın çok nadir olan bir durum nekadar arttı değerler bilmiyorum ama sımsıkı tutunmuş sizeNgsden gelen saglikli embryo hala aklim almiyorr
Tam 1 bucuj değil benim de değildiYa umut oldu bana cok tesekkurler 27 den 34 olunca 1.5.katmi artmis oluyor cnm
Yok farklı yerde kan vermedim 3 doktora sordum ucu de düzenli artış olmayışı sağlıksız demek değildir dedi40 olur bir buçuk katı. Sağlıklı bir gebelik değil yüksek ihtimal başımdan geçti benimde. Yukarda yazan arkadaşın ya mucize olmuş yada farklı yerlerde kan vermiş referans aralığı değişkenlik göstermiştir.
Ya gercekdenmi iyimi yani benim degerimmmTam 1 bucuj değil benim de değildi
Keseye bakıp boş bu demisti o öyle dedikten 1 hafta sonra ben kalp atisi duydum
Ya cnm.ne.guzelTam 1 bucuj değil benim de değildi
Keseye bakıp boş bu demisti o öyle dedikten 1 hafta sonra ben kalp atisi duydum
6.gün 7Ya cnm.ne.guzel
Kalp atsni duymussun benim onceki tedavimde 6 gun 7 ydi 8 gun 19 19 gun 34 12 gun 228 di.keseyo gormusdum smdi aklima.o geldi
Kese gördükten sora artış düşer zaten keseden sonra artışa bakılmaz kaçtı değerleriniz hatırınızda mıYok farklı yerde kan vermedim 3 doktora sordum ucu de düzenli artış olmayışı sağlıksız demek değildir dedi
Benim de ilk kese göründü ama doktor bu defa da bu boş dediYa cnm.ne.guzel
Kalp atsni duymussun benim onceki tedavimde 6 gun 7 ydi 8 gun 19 19 gun 34 12 gun 228 di.keseyo gormusdum smdi aklima.o geldi
İlk baktığında kese de yoktu ben 6 veya 8 gun 2 gun aralikla kan verdimKese gördükten sora artış düşer zaten keseden sonra artışa bakılmaz kaçtı değerleriniz hatırınızda mı
Evt cnm eski tedavimde ama dusuk olmusdu keseyi gprdukden sonra bu embryma ngs yapldi.o saglksizms onceki6.gün 7
8.gün 19
9.gün 34
12.gün 228 böyle dimi gayet düzgün artmış sizin ki zaten bir sorun yokmuş