Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beta hcg degerim yükseliyo fakat dün sirt agrim basladi korkuyorum
gecen ay düsük yaptim ve adet günüm gelene kadar ve sonrasi hep sirt agrim oldu, dün den beride yine sirt agrilarim var, böyle durum yasayan varmi?? sirt agrisi icin cok erken degilmi? sizce düsük belirtisimi?
evet bu ayda gebe oldum cok sükür, doktorum bi sakinca görmedi, hersey iyi gitti, kanamam kendiliginden geldi ve düsük yaptim. 8. haftada yaptim ama degerim 800 lerdeydi o nedenle kanamam adet gibi oldu sadece 3 gün daha uzun sürdü
evet bu ayda gebe oldum cok sükür, doktorum bi sakinca görmedi, hersey iyi gitti, kanamam kendiliginden geldi ve düsük yaptim. 8. haftada yaptim ama degerim 800 lerdeydi o nedenle kanamam adet gibi oldu sadece 3 gün daha uzun sürdü
Gebeliğinizi doktora teyit ettirdiniz mi? Beta tamamen sıfırlanıp sonrasında olması gerekiyor. Belkide gebelik başlangıcı olan ağrıları çekiyosunuzdur. Bazen kasık ağrıları sırt ve bele vuruyor