Beta hcg değerim yukselmedi, düşük riskim var bakar mısınız

Meraklihatunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.029
1.019
63
6 gün önce verdiğim kan degerim 200du bugün verdim 500 çıktı. Sabah cok açık kahverengi lekelenme ile suphelenmistim doktora gittim keseyi de göremedi, kan degerim de düşük çıktı duphaston başladı düşük ilacı. Sizin basiniza geldi mi duphaston ile bebeğimi kurtarabilir miyim? Yoksa artık umut yok mu

Kurtulabilir mi bilmiyorum ama öne çıksın diye yorum yapıyorum inşallah normal seyrine döner

Canm kimyasal olmuş yüzde 90. Bende 5. Haftada yapmistim aynı sen gibi düşüğü. Ama yine de kanama gelsin öyle emin oluruz. Hakkında hayırlısı.

Benimde 5. Haftam. Uzayan kahverengi kırmızı karışık bi akıntım oldu fakat gecti. Sizin düşükte kanamanız nasıl olmuştu
Benm adet gecikmesininin 9. Günü gelmişti kanama ama aynı adet kanaması gibiydi kırmızıydı tek farklı pihtili olmasıydı. Değerinin sürekli düşüşte olması lazm 2 gün sonra tekrar kan ver emin ol bakalm.

Benim gecikmemin 15. Günü. Dün cok az bi pıhtılı kanamam oldu devami gelmedi

Bu kimyasal gebelik gibi duruyor dusuk degil yani kimyasal gebelikte bebek de yok kese de normal adet gormeye basliyorsunuz zaten beta degeri 500 ken kese oluşmaz .. kimyasal gebelikte degerler artiyor ancak bebek olmuyor gecmis olsun Allah hayirlisini versin insallah

200 / 400 / 800 sizin 600 mus. Kontrollu artis olmasada artis var . Allahtan umut kesilmez. dusugumde kahverengi ile baslayip kirmizilasip parcalanmaya basladi. Ikinci gebeligimde de duzenli katlamadi hcg ,kanama yasadim kese disindaydi 1 ay surdu suan 7 yasinda cok sukur . Hakkinizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…