beta hcg değerim

SonsuzMasalim

Umrumdışı
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
620
474
103
33
Arkadaşlar merhaba
Transferin 8. Günü kan degerim 23 12. Günü 131 fakat 16.günü 383 lütfen bilgisi olan yazabilir mi en son degerim düşük mü ?

Son düzenleme:
Kac embriyo transfer edildi? Yani artis iyi degil ama benim ilk transferde boyle artis dis gebelikle sonuclandi simdi ise ilk artisim dusuk olmasina ragmen guzel artti... bu mubarek bayram gunu insallah hakkinda hayirlisi olur. Saglikli bir gebelik yasarsin..

Basta moralini bozarim belki tekse diye soylemedim ama doktorum bu gebeligimdeki artisin azligini iki embriyinun basta tutunup sonradan birinin dusmesi olarak yorumlamisti.. belki senin de oyledir tek bebekle yola devam edeceksindir. Benim kanamam da olmustu sonradan. Her boyle durumda kanama olmazmis. Kanaman da olursa panik yapma testini yaptir ilaclarini da kesme derim. Doktorunla gorustun mu?

Suan için iyi ilaclarını kesme dedi aslında 12. Gun 131 cıkınca ikiz olabilir demişti çunku 3. Gun embriyosuydu ve 23 ten katlanarak 131 olmustu canım sıkıldı bilgimde yok ilk denememdi

Benim 9. Gun 375ti 11. Gun 450 cikmisti artis cok azdi o gunde lekelenmem basladi... insallah saglikli bir gebelikle yola devam edersin. :nazar::anneadayı:

Back
X