Beta HCG değerim

Canım benim de bugun catlama gunumun 12. Gunu beta 208 yuksek mi dusuk mu sence
Nrmal canim.. ne yuksek ne düşük zaten boyle bir kiyas yapamayiz ki onemli olan 2 gunde bir en az %60 artmasi.. 2 gun sonra aynı yerde ayni saate bir daha yaptr en az400 gorursen hic bir sorun yoktur Allahın izni ile

Kizlar selamBenimde adetim düzenlidir.28 günde bir olurum.Bu ay adetim 1 gün geçince Hemde belirtiler olunca test yaptım pozitif çıktı.Ertesi gün kan testi yaptırdım 58 çıktı.Sizce nasıl değer çok mu düşük kafama takıldı sormak istedim

Beta 1.500ün üzerindeyken vajinal ultrason ile, 3.000 üzerindeyken karından gözükebiliyor kese en erken daha vaktiniz var.
Cnm mrb ben kan verdim bugün doktor fazla birşey diyemem kadın doğuma git dedi fazla belli olmuyor dedi beta hcg 192.1 çıktı sence gebelik varmı daha yeni herhalde

Cnm mrb ben kan verdim bugün doktor fazla birşey diyemem kadın doğuma git dedi fazla belli olmuyor dedi beta hcg 192.1 çıktı sence gebelik varmı daha yeni herhalde
Merhaba canım evet daha yeni gebeliğin. Öncelikle hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın. 192.1 çıktığında adetinden kaç gün önce yada kaç gün sonraydı. Dediğim gibi 1.500ün üzerine çıkmadan vajinal ultrasonda gözükmüyor kese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…