- 9 Aralık 2019
- 113
- 41
- 28
- 29
- Konu Sahibi Emine Zeynep Keskin
-
Hayirli olsun yaklasik 4.5 haftalikKızlar beta HCg 450 çıktı bilen varmı kaç haftalık oluyor
Teşekkür ederim inşallah canımHayirli olsun yaklasik 4.5 haftalik
1*2 kere daha kan verip degeriniz 2000 uzerine ciktiginda kese icin kontrole gidebilirsinzsaglikla gelissin insallah
Benimde 460 çıktı kese görünmedi neden acabaKızlar beta HCg 450 çıktı bilen varmı kaç haftalık oluyor
HCg 460 çıktı ama doktor keseyi göremedi bilginiz var mıHayirli olsun yaklasik 4.5 haftalik
1*2 kere daha kan verip degeriniz 2000 uzerine ciktiginda kese icin kontrole gidebilirsinzsaglikla gelissin insallah
Beta 1.500ün üzerindeyken vajinal ultrason ile, 3.000 üzerindeyken karından gözükebiliyor kese en erken daha vaktiniz var.HCg 460 çıktı ama doktor keseyi göremedi bilginiz var mı
En net hafta takibi, kese ve bebek görülünce yapılabiliyor. Beta hcgye çok takılmayın.Kızlar beta HCg 450 çıktı bilen varmı kaç haftalık oluyor
Normal canim benim 2500 lerde karindan gorundu ..HCg 460 çıktı ama doktor keseyi göremedi bilginiz var mı
Canım benim de bugun catlama gunumun 12. Gunu beta 208 yuksek mi dusuk mu senceNormal canim benim 2500 lerde karindan gorundu ..
1hafta daha bekleyin
Nrmal canim.. ne yuksek ne düşük zaten boyle bir kiyas yapamayiz ki onemli olan 2 gunde bir en az %60 artmasi.. 2 gun sonra aynı yerde ayni saate bir daha yaptr en az400 gorursen hic bir sorun yoktur Allahın izni ileCanım benim de bugun catlama gunumun 12. Gunu beta 208 yuksek mi dusuk mu sence
2 gün beklesen yeter hayırlı olsunKızlar merhaba benimde beta 1372 doktora gitmeyeli miyim kese için 1 hafta daha beklemeli miyim?
Teşekkür ederim2 gün beklesen yeter hayırlı olsun
Cnm mrb ben kan verdim bugün doktor fazla birşey diyemem kadın doğuma git dedi fazla belli olmuyor dedi beta hcg 192.1 çıktı sence gebelik varmı daha yeni herhaldeBeta 1.500ün üzerindeyken vajinal ultrason ile, 3.000 üzerindeyken karından gözükebiliyor kese en erken daha vaktiniz var.
Merhaba canım evet daha yeni gebeliğin. Öncelikle hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın. 192.1 çıktığında adetinden kaç gün önce yada kaç gün sonraydı. Dediğim gibi 1.500ün üzerine çıkmadan vajinal ultrasonda gözükmüyor keseCnm mrb ben kan verdim bugün doktor fazla birşey diyemem kadın doğuma git dedi fazla belli olmuyor dedi beta hcg 192.1 çıktı sence gebelik varmı daha yeni herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?