Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikaaa harikaaaaa tebrik ediyorum sizi ikiz gebelik olabilir mi acaba?14 Nisan'da reglim bir gün gecikmişti beta değerim 67 çıktı. (3+5ti) 21 Nisan'da tekrar beta değerime baktırdım 5000 çıktı. (4+5) Normal midir?
Çok teşekkür ederim. Bilmiyorum olabilir mi? İlk gebeliğim. Sizce ne zaman ultrasonda gözükür ne zaman gitmeliyimHarikaaa harikaaaaa tebrik ediyorum sizi ikiz gebelik olabilir mi acaba?
1000-3000 uzeri degerlerde kese gorunuyor ama sizin 5000 yarin tekrar bi test yaptirin bence hem 2 katina cikmis olur insallah normal artis olduguna bakilir.iki gunde bir yaptirdiniz mi duzenli olarak artis oldu mu?Çok teşekkür ederim. Bilmiyorum olabilir mi? İlk gebeliğim. Sizce ne zaman ultrasonda gözükür ne zaman gitmeliyim
Betayla uğraşmayın ultrasondan keseniz gorunur artik hayırlı olsun14 Nisan'da reglim bir gün gecikmişti beta değerim 67 çıktı. (3+5ti) 21 Nisan'da tekrar beta değerime baktırdım 5000 çıktı. (4+5) Normal midir?
Ayın 14ünden sonra hiç yaptırmadım bir de 21indw yaptırdım1000-3000 uzeri degerlerde kese gorunuyor ama sizin 5000 yarin tekrar bi test yaptirin bence hem 2 katina cikmis olur insallah normal artis olduguna bakilir.iki gunde bir yaptirdiniz mi duzenli olarak artis oldu mu?
Çok çok teşekkür ederimBetayla uğraşmayın ultrasondan keseniz gorunur artik hayırlı olsun![]()
Aradaki artiş seklini gorurdunuz ama gerek kalmamis artik güzel bi doktorunuza gidin ve en guzel sekilde hamileliginizi gecirip saglikla bebeginizi kucaginiza alinAyın 14ünden sonra hiç yaptırmadım bir de 21indw yaptırdım
masallaahhh ıkız olabılır bence14 Nisan'da reglim bir gün gecikmişti beta değerim 67 çıktı. (3+5ti) 21 Nisan'da tekrar beta değerime baktırdım 5000 çıktı. (4+5) Normal midir?
Çok teşekkür ederimAradaki artiş seklini gorurdunuz ama gerek kalmamis artik güzel bi doktorunuza gidin ve en guzel sekilde hamileliginizi gecirip saglikla bebeginizi kucaginiza alin
İnşallah, ikiz olması hiç aklımızda yoktu teşekkür ederimmasallaahhh ıkız olabılır bence
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinGayet iyi canim dahada yükselcektir ❤ins banada nasip olur
ınsallaahh hayırlısı ıle kucagına alırsın canımİnşallah, ikiz olması hiç aklımızda yoktu teşekkür ederim![]()