Beta hcg degerime göre hamile miyim?

Nason

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
46
24
38
35
Merhaba, öncellikle heyecanımı mazur görün. Reglim 7 gün gecikti. Bugun sabah test yaptim silik çıktı çizginin biri. Sabahta kan testi verdim. Beta hcg : 4826,80 bu ne demek tam anlayamadım ama. Yardımcı olur musunuz?

Tebrik ederim hamilesiniz
Bu değerle keseyi görürsünüz muhtemelen doktora kontrole gidin isterseniz
Sağlıkla gelsin inş

4826 yla silik çıkması çok enteresan. Hayırlı olsun hamilesiniz kadın doğum doktorundan randevu alıp keseyi görebilirsiniz

4826 yla silik çıkması çok enteresan. Hayırlı olsun hamilesiniz kadın doğum doktorundan randevu alıp keseyi görebilirsiniz
Ben de bu yüzden açıkçası tam anlayamadım. İcimde kuşku oluştu. İki saat sonra doktora tekrar gidecegim ins bir sorun yoktur.

merhaba benimde adetime bir hafta kalasıya yerleşme kanaması gibi bir kanama gördüm ve adetime 3gün kalasıya beta hcg yaptım sonuç 0.141 çıkdı referans degeri de 0.5-5 çıkdı sizce gebelik varmı

merhaba benimde adetime bir hafta kalasıya yerleşme kanaması gibi bir kanama gördüm ve adetime 3gün kalasıya beta hcg yaptım sonuç 0.141 çıkdı referans degeri de 0.5-5 çıkdı sizce gebelik varmı
Hayır hamilelik yok

4826 cikiyor ve nasil anlayamiyorsunuz hamile olup olmadığınızı
Ne demek olduğunu nasil anlatalım ki bilemedim.

Kızlar benimde Beta adetime 4 gün kala 57.1 çıktı bı bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…