Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değerimi yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

azicikturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
285
221
33
51EDC45B-81D7-4D5D-8DC2-3A02C8AF1CB0.jpeg

5 gün gecikmeyle bu akşam beta hcg değerim bu şekilde… doktor yoktu cuma günü gösterebileceğim. Nasıl sizce kızlar?

Hamilelik düşüyorsan hamilesin canim 2155se değerin çünkü ben 3 yıl tedavi oldum 10dan yükseği hamilelik benim tedaviyle olduğu icin hangi gun döllenme oldu herşeyi biliyorum hastanede oldu döllenmem 15 gun sonra beta hcg testim 148di gunluk 2ye katlamasi lazim bu degerin saglikli bi gebelik için

Hamilelik düşüyorsan hamilesin canim 2155se değerin çünkü ben 3 yıl tedavi oldum 10dan yükseği hamilelik benim tedaviyle olduğu icin hangi gun döllenme oldu herşeyi biliyorum hastanede oldu döllenmem 15 gun sonra beta hcg testim 148di gunluk 2ye katlamasi lazim bu degerin saglikli bi gebelik için
Kuzum bana da bi yardımcı olabilir misin? Ben dayanamadım dün tekrar beta hcg baktırdım. Yükselmiş ama 2 katı olmamış onu da tam 48 saat dolmadığındandır diye düşünüyorum.Kötü bi durum yoktur değil mi birde şimdiden doktora gitsem mi bilemiyorum.

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 143
Kuzum bana da bi yardımcı olabilir misin? Ben dayanamadım dün tekrar beta hcg baktırdım. Yükselmiş ama 2 katı olmamış onu da tam 48 saat dolmadığındandır diye düşünüyorum.Kötü bi durum yoktur değil mi birde şimdiden doktora gitsem mi bilemiyorum.
Degerler ne tam olarak burdan ben anladim tam deger tam olarak yazarsanız yardimci olurum arkadaşınki gibi olursa grafikten anlamadım pek mesela bugun benim degerim 148se yarin 400lerde 300 kusurlerde olmasi lazim kesinlikle az artmissa iki kati degilse ya kimyasal gebelik ya dış gebelik yada sağlıksız bi gebeliktir

İkiye katlamış gibi duruyo tedavi falan mi oluyosunuz yada bi ilaç kullaniyosan kimyasal gebelik gibi az artmis grafikte pek bilgim yok ama gordugum kadariyla kimyasal gebelik diye düşünüyorum seni uzmek istemem ama cunku benim ilk tedavimdede ilaclar nedeniyle ikiye katlanmadan yukseliyodu bu sağlıksız kimyasal gebelik oluyo tedavi falan olmuyo ona ilac falan veriyolar geciyo

İkiye katlamış gibi duruyo tedavi falan mi oluyosunuz yada bi ilaç kullaniyosan kimyasal gebelik gibi az artmis grafikte pek bilgim yok ama gordugum kadariyla kimyasal gebelik diye düşünüyorum seni uzmek istemem ama cunku benim ilk tedavimdede ilaclar nedeniyle ikiye katlanmadan yukseliyodu bu sağlıksız kimyasal gebelik oluyo tedavi falan olmuyo ona ilac falan veriyolar geciyo
İkiye katlamamiş demek istedim klavye yanlış yazmış

İkiye katlamamiş demek istedim klavye yanlış yazmış​
Herhangi bir ilaç kullanmıyorum sadece yumurtlamamı takip ettim o günleri değerlendirdik. Çok erken fark ettik sanırım umarım kimyasal değildir. Testlerin ilk 7,24 ikincisi 11,45 tam olarak 48 saat dolmadı ama %60 lık bir artış var bence umarım daha çok yükselir

Herhangi bir ilaç kullanmıyorum sadece yumurtlamamı takip ettim o günleri değerlendirdik. Çok erken fark ettik sanırım umarım kimyasal değildir. Testlerin ilk 7,24 ikincisi 11,45 tam olarak 48 saat dolmadı ama %60 lık bir artış var bence umarım daha çok yükselir
Uzmek istemek ama 7.24 cok az ben aşılama oldum tam gunu saati belli dollenmenin 15 gun sonra testte 148 çıkmıştı yani kimyasal gebelik gibi geliyo bana sizinki doktor soyler ama oyle gibi bilgilerime göre

Kızlar tek başına bu değerler hiç bir şey ifade etmiyor. Böyle yok iki katı beş katı diye sürekli kafanıza takmanıza gerek yok. Hamile olduğunuzu öğrendiniz, 2 hafta sonra gider ultrasonda baktırırsınız, doktor gerekli bilgiyi verir. Ne zaman döllendi tam olarak bilemezsiniz, herkesin farklı farklı sonuçları. Kafanıza takmayın bunları.

Hanımlar merhaba ben persenbe günü kan verdim doktorum iki gün sonra tekrar ver dedi bugün verdim ve 129 çıktı ben tüp bebek yaptırdım bugün 10 günüm normalmi sizce cevp verirseniz sevinirim

Eklentiler

• IMG-20220507-WA0001.webp
    IMG-20220507-WA0001.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20220505-161247.webp
    Screenshot_20220505-161247.webp
    16 KB · Görüntüleme: 80
Hanımlar merhaba ben persenbe günü kan verdim doktorum iki gün sonra tekrar ver dedi bugün verdim ve 129 çıktı ben tüp bebek yaptırdım bugün 10 günüm normalmi sizce cevp verirseniz sevinirim
Buyuk ihtimal hormonların etkisiyle yükselmiş gibi bende aşılama oldum 2kez tutmadığında az az artmıştı ama gebelik yoktu ikincide tuttu asilamanin
15inci gunu 148di ikiye katlayarak gider günlük sağlıklı bi gebelikse ikiye katlamazsa bu sayı dış gebelik yada kimyasal gebiktir 2 yıl tedavi gördüm bende infertilite bolumunde gebelik gibi durmuyo seni üzmek istemem ama 😔

Back
X