Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beta hcg değerimi yorumlarmısınız?yardımınıza ihtiyacım var
arkadaşlar adetime 9 gün var bgn kan testi yaptırdım.değerim 32,93 çıktı 2,gün snr tekrar yapıcam ama sizce değer nasıl gebe olma şansım nedir?bu konuda fikri,tecrübesi olanlar yardımınıza ihtiyacım var
ooo la laaaa adetine 9 gün varken 37 çok iyi bir değer, ama çok erken yaptırmışsın. sana özet geçeyim eveet hamilesin tabi hücresel boyutta daha bebişş, ama bu kadar erken dönem gebeliğin yarısı adetle birlikte kayboluyor kromozom anomalilerinden dolayı yani doğa eliyor bozuk embriyoları.. bu yüzden erken test yaptırmayın üzülmeyin deniyor. sen şimdi günaşırı test yaptırıp bakacaksın en az 2 kat artmışmı diye, artıyorsa tutunuyordur, olumlu düşün, yerleşir inşallah, adet günün geçene kadar da eşinden başka kimseye söyleme en iyisi. hadi inşallah
ooo la laaaa adetine 9 gün varken 37 çok iyi bir değer, ama çok erken yaptırmışsın. sana özet geçeyim eveet hamilesin tabi hücresel boyutta daha bebişş, ama bu kadar erken dönem gebeliğin yarısı adetle birlikte kayboluyor kromozom anomalilerinden dolayı yani doğa eliyor bozuk embriyoları.. bu yüzden erken test yaptırmayın üzülmeyin deniyor. sen şimdi günaşırı test yaptırıp bakacaksın en az 2 kat artmışmı diye, artıyorsa tutunuyordur, olumlu düşün, yerleşir inşallah, adet günün geçene kadar da eşinden başka kimseye söyleme en iyisi. hadi inşallah
çok güzel açıklamış arkadaş bebeğin gelebilirde gelmeyebilirde evet bu değer hamile olduğunu gösterir ama kadınların % 80 anlamadan adet kanamasıyla atarmış bebeğini hayırlısı Allahtan inşallah sennki tutunur
cnm inşşş bebişin seninledir ama aşılama demişsın acaba onun da beta hcg
yüksek çıkmş olabilirmi iğnede var biliyrm cnm en iyisi dr danış en
erkenmı yaptırdım diyee hayırlısı olsn hakkımızdaa
inşallah canım benim....2 gün sonraki değerde biraz daha kesinleşir.ben 6yıldır istiyorum her ay hüsrana uğramaktan heveslenemiyorum bile şuan.ama rabbim isteyen herkese aratmadan versin