beta hcg degerimiz

selen208

bırgun gelıceksın bebegim
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
201
0
46
İstanbul
arkadaslar merhaba ben adet tarıhıme gore 5 hafta 5 gunluk gebeyım ama beta hcg de bı sıkıntı var sanırım yardım edın bana

arkadaslar merhaba ben adet tarıhıme gore 5 hafta 5 gunluk gebeyım ama beta hcg de bı sıkıntı var sanırım yardım edın bana

benım ılk bhcg degerım 145.06 cıktı 48 saat sonrada 253.27 cıktı adetıme gore 5 hafta 5 gunluk ama doktor cok kucuk kesenı goremeyız dıyor muayne bıle etmedı ben ne yapayım yerdım

ılk gıttıgımde 145.06 cıktı 48 saat sonra 253.27 cıktı

cnm bu kadar takma kafana genellikle değer 1500 üstüne çıkmayınca görünmüyor. geç döllenme olmuş olabilir endişelenme. inşallah yükselir değerin. hem senin stresinde etkilenir bebeğin pozitif ol tatlım.

cnm bu kadar takma kafana genellikle değer 1500 üstüne çıkmayınca görünmüyor. geç döllenme olmuş olabilir endişelenme. inşallah yükselir değerin. hem senin stresinde etkilenir bebeğin pozitif ol tatlım.

ya tamda bende bunları yazacaktım.geç döllenmiştir belki..pozitif ol canım..2 gün sonra tekrar yaptır teti canım..umarım 500 leri geçmiş olur

geçmiş olsun canım..bende düşükten sonra tekrar hamile kalmaya çalışıyorum..Rabbimm sana iki kere aynı acıyı yaşaamtsın..güzel haberlerini beilkyoruz

amın allah ısallah sanada guzel mınnos saglıklı bı bebek versın ısteyen herkez sag saglım kucagına alsın bebegını

cnm inşallah tekrar yaşamazsın . Bu kez alırsın kucağına. Benim çocuğum yok. Dört kez düşük yaptım. sonuncuyu üç gün önce. evde dinleniyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın.

umarım bu sondur..çok büyük acı dilerim ki bir daha yaşamazsın..geçmiş olsun canım

cnm inşallah tekrar yaşamazsın . Bu kez alırsın kucağına. Benim çocuğum yok. Dört kez düşük yaptım. sonuncuyu üç gün önce. evde dinleniyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın.

ayy gecmıs olsun gercekten uzuldum allah bırdaha yasatmasın boyle bısey sana sag salım anne baba olun ısallah

Back
X