Merhaba Arkadaşlar Tüp bebek tedavisi gördüm ve embriyolara pgt yaptırdım. Dondurulmuş embriyo transferi oldum 15 gün evvel. 5 aralıkta beta değerim 82 çıkmıştı, 7 aralıkta ise 41e düşmüş. Doktorum kimyasal gebelik olduğunu söyledi. Bu değerimde yükseliş meydana gelir mi? Böyle bir mucize yaşayan var mı?
Merhaba Arkadaşlar
Tüp bebek tedavisi gördüm ve embriyolara pgt yaptırdım. Dondurulmuş embriyo transferi oldum 15 gün evvel. 5 aralıkta beta değerim 82 çıkmıştı, 7 aralıkta ise 41e düşmüş. Doktorum kimyasal gebelik olduğunu söyledi. Bu değerimde yükseliş meydana gelir mi? Böyle bir mucize yaşayan var mı?
Rabbim büyük olsun sakin üzülme suan vücut hazırlandı ins olucak bazen olmaması hayirlidir o an bunu kabul ettiğimiz an zaten kendimizi hayra birakmis doğruyu yapıyor oluruz olsak yanyana sarilirdim sarildim sana farz et emi
Rabbim büyük olsun sakin üzülme suan vücut hazırlandı ins olucak bazen olmaması hayirlidir o an bunu kabul ettiğimiz an zaten kendimizi hayra birakmis doğruyu yapıyor oluruz olsak yanyana sarilirdim sarildim sana farz et emi