Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel maşallahMerhaba dün konu açmıştım , ilk kan değerim 9,5 cıkmıstı smdi ikinci betahcg 97.3 değer nasıl kızlar ??? Adet olmadım daha
Kaç gün arayla verdiniz değerleri?Merhaba dün konu açmıştım , ilk kan değerim 9,5 cıkmıstı smdi ikinci betahcg 97.3 değer nasıl kızlar ??? Adet olmadım daha
Evet cnm doğru hatırlıyorsn yarn yapıyorum inşallah süpriziYanlış hatırlamıyorsam siz eşinize sürpriz yapacak olan kisiydiniz dimi bence hazırlıklara başlayın gayet güzel artı göstermiş 20 30 beklerken 90 güzel bi rakam sağlıcakla kucağınıza alın bebeginizi
2 gün araylaKaç gün arayla verdiniz değerleri?
Çok çok iyi masallahMerhaba dün konu açmıştım , ilk kan değerim 9,5 cıkmıstı smdi ikinci betahcg 97.3 değer nasıl kızlar ??? Adet olmadım daha
Nasıl bir sürpriz düşünüyorsun bende hamile olursam eşime supriz yapmak isterim fikir olurEvet cnm doğru hatırlıyorsn yarn yapıyorum inşallah süprizi![]()
Bizim pazar günü 1.evlilik yıl dönümümüz hemde benim doğum günüm :) yarın aksam eşim arkadaşının düğününe gidicek bende o yokken masa hazırlicam meze felan aldım mumlar felan bide bebe ayakkabısı aldım kutuya koyucm yıl dönümü şeysi diye kandırıcm acınca şok :)Nasıl bir sürpriz düşünüyorsun bende hamile olursam eşime supriz yapmak isterim fikir olur![]()
Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah can şimdiden doğum günün kutlu olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimBizim pazar günü 1.evlilik yıl dönümümüz hemde benim doğum günüm :) yarın aksam eşim arkadaşının düğününe gidicek bende o yokken masa hazırlicam meze felan aldım mumlar felan bide bebe ayakkabısı aldım kutuya koyucm yıl dönümü şeysi diye kandırıcm acınca şok :)
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinAllah muhabbetinizi arttırsın inşallah can şimdiden doğum günün kutlu olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Amin inşallah canımÇok teşekkür ederim canım benim amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
![]()
gayet güzel sağlıkla dünyaya gelsin inşallahMerhaba dün konu açmıştım , ilk kan değerim 9,5 cıkmıstı smdi ikinci betahcg 97.3 değer nasıl kızlar ??? Adet olmadım daha
Canım ikiz olabilir benim değerim de çok yükseliyordu2 gün arayla
Sülale de eşim ve benim taraftan hiç ikiz yok ki tabi Allah bilir yani olursa da iyi olur :)Canım ikiz olabilir benim değerim de çok yükseliyordu
Amin cnm inşallahgayet güzel sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
süper.... değerin düzenli olarak hergün 2 katına çıkmış olması lazım... vakit kaybetmeden muayene ol ve dikkatli ol....Merhaba dün konu açmıştım , ilk kan değerim 9,5 cıkmıstı smdi ikinci betahcg 97.3 değer nasıl kızlar ??? Adet olmadım daha