Beta hcg değerine göre gebelik türü

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Arkadaşlar beta hcg değerine göre dış gebelik, sahte gebelik, üzüm gebeliği gibi gebeliklere dair ipucu bulabilir miyiz? Mesela değeri >1000.0 olan birisinin de gebeliğinin normal olmama ihtimali var mı?

Arkadaşlar beta hcg değerine göre dış gebelik, sahte gebelik, üzüm gebeliği gibi gebeliklere dair ipucu bulabilir miyiz? Mesela değeri >1000.0 olan birisinin de gebeliğinin normal olmama ihtimali var mı?
Adetin ne. Kadar gecti ve ilk ogrendiginde kacti??

Beta hcg döllenmeyle alakalı canım. Erken döllendiyce hcg yüksek cikar, gec döllendiyse düsük cıkar.
Sağlıklı bir gebelik oldugunu anlamak icin hcg degerinin düzenli bir sekilde artış göstermesi gerekiyor..
Aksi halde artış olmazsa ozaman teşhis konuluyor

Merhaba hanimlar. Sıkıntımı paylasak birilerini ariyorum. 9 eylul regl tarihimdi gebelik bekledigim icin kan testi yaptirdim degerim 37.6 cikti doktor kimyasal olabilir dedi 4 gun sonra tekrar yaptirdim 70.36 cikti. Takip edilmesi gerektigi soylendi 3 gun sonrasi yaptirdigimda 135.56 4 gun sonra yani bugun yaptirdigimda 279.26 cikti. Doktorum cuma tekrar gelmemi soyledi 1000lere cikmazsa dis gebelik diyebiliriz dedi igne yapariz dedi. Sizce degerlerim cok az mi yukseliyor. Dis gebelikmidir kesin.

Malesef cok az yukseliyor. İnsAllah normal bi gebeliktirde sknti yasamazsin

Psikokojim bozuldu resmen. Agrim ya da kanamam yok ama degerlerim bu sekilde anlayamiyorum
Canım sıkıntı yapma kendine zor evet ama buna bizim yapabileceğimiz bişey yok malesef dış gebelik bireyden tamamen bağımsız Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah sonucun güzel olur

Değer 10000 mi 10.000 mi

Benim adetim de 2 gün gecikti bugün değerim 152.87 çıktı. Kesenin olup olmadığına vajinal ultrasonla mı bakılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…