Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5. Hafta falan olması lazım. Google dan bi arama yaparak bunu daha net bir şekilde öğrenebilirsin canım. Beta hcg değerinin haftalara uyum çizelgesi var oradan bi kontrol et istersen.
5. Hafta falan olması lazım. Google dan bi arama yaparak bunu daha net bir şekilde öğrenebilirsin canım. Beta hcg değerinin haftalara uyum çizelgesi var oradan bi kontrol et istersen.
Ya doktora gittim ultrasonda çıkmadı kan testi yaptı ona bakarak 2-3 haftalık dedi en son adetim 18 temmuzda oldu ona bakınca 4 haftalık falan çıkıyor kafam yandı gerçekten
Ya doktora gittim ultrasonda çıkmadı kan testi yaptı ona bakarak 2-3 haftalık dedi en son adetim 18 temmuzda oldu ona bakınca 4 haftalık falan çıkıyor kafam yandı gerçekten
Bebeğin gelişimi ilerledikce takiplerde doktonuz daha şu kadar haftalık bu kadar haftalık diye değiştirecektir zaten birkaç defa beta hcg takibi belli bi seviye ye gelinceye kadar 2 güne bir değerlendirilir. Dış gebelik, kimyasal gebelik vs durumları olmadığından emin olumduğunda zaten kalp atışlarını duyarsınız. Kalp atışları duyulduktan sonra da 2 hafta içinde falan net olarak şu haftaya uyumlu ilerliyor diye sana açıklar. Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim