Beta hcg değerinin 101.2 olması ???

Normal olabilir..yumurtlama ve dollenme gunune gore deger artabilir azalabilir doktorun ne dedi. Benim 4 gun gectiginde binlerdeydi ustelikte gec dolleme olmustu.bir hafta onceki degerim 0 cikmisti bir anda cok hizli yukselmisti sende tekrar yaptir sonucuna gore tejrar degerlendirilir

Konunu taşırlar tahminen bunu burya yazmak yerine gebelik bolumune yazabilirsin beta değerine gelnce cnm tebrkler hamlesn ama değer henuz az 2 gun arayla 2 kat artması lazım benmde boyle başlayıp hısranla btmşti umrım sennkş devam eder hayrlı olsn

Yarın tekrar yaptr testi. İkiye katlanmissa iyi gidiyor herşey demek. Hep değerin kaç olduğu değil ikiye katlanması önemli.
Benm ilk beta hcg 21 di mesela

Konunu taşırlar tahminen bunu burya yazmak yerine gebelik bolumune yazabilirsin beta değerine gelnce cnm tebrkler hamlesn ama değer henuz az 2 gun arayla 2 kat artması lazım benmde boyle başlayıp hısranla btmşti umrım sennkş devam eder hayrlı olsn
Canım çok teşekkür ederim yarın tekrar yaptrcm umarım değerim artmştr. Allah yardımcın olsun
Normal olabilir..yumurtlama ve dollenme gunune gore deger artabilir azalabilir doktorun ne dedi. Benim 4 gun gectiginde binlerdeydi ustelikte gec dolleme olmustu.bir hafta onceki degerim 0 cikmisti bir anda cok hizli yukselmisti sende tekrar yaptir sonucuna gore tejrar degerlendirilir
Doktorum değerin çok düşük kendine dikkat et bu 2 hafta dedi. İnşallah bi sıkıntı olmaz

Önemli olan katlayarak gitmesi.
Allahım hakkınızda hayırlısını versin.

adetim 5 gun gectiginde 279 du. yani 2. hununde sizinle hemen hemen aynı değerdeymis. şimdi 17 aylık kızım:anne:

önemli olan gün aşırı 2 ye katlaması, hayırlı olsun:)

Canım önemli olan iki günde bir yaklaşık iki katına çıkması.ama lütfen ne ümitli ne ümitsiz ol.iki gebelik kaybı yaşamış biri olarak kalp atışı duyulana kadar hamileyim deme.umarım herşey gönlünce olur ve bebeğin seninle olur...

Back
X