H Heliyn Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2020 70 10 6 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Heliyn #1 Böyle bir durum yaşayan var mı? Değeri bu kadar düşük olup sonradan yükselen var mı mesajlarınızı bekliyorum
Böyle bir durum yaşayan var mı? Değeri bu kadar düşük olup sonradan yükselen var mı mesajlarınızı bekliyorum
O Orfade Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2020 136 40 28 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Heliyn #2 5in üstünde umut var demek
B Beklenen2 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2019 3.775 11.456 208 32 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Heliyn #3 Siyahmavi7 .!.: Böyle bir durum yaşayan var mı? Değeri bu kadar düşük olup sonradan yükselen var mı mesajlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... 2 gun sonra testinizi tekrarlayın
Siyahmavi7 .!.: Böyle bir durum yaşayan var mı? Değeri bu kadar düşük olup sonradan yükselen var mı mesajlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... 2 gun sonra testinizi tekrarlayın
J joynss Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2020 7.901 7.717 148 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Heliyn #4 Siyahmavi7 .!.: Böyle bir durum yaşayan var mı? Değeri bu kadar düşük olup sonradan yükselen var mı mesajlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Adetiniz gecikti mi? Kaç gün var?
Siyahmavi7 .!.: Böyle bir durum yaşayan var mı? Değeri bu kadar düşük olup sonradan yükselen var mı mesajlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Adetiniz gecikti mi? Kaç gün var?
H Heliyn Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2020 70 10 6 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Heliyn #5 joynss .!.: Adetiniz gecikti mi? Kaç gün var? Genişletmek için tıkla... Adetim duzensiz bu konuda hiçbir fikrim yok iki aydır olmuyodum
joynss .!.: Adetiniz gecikti mi? Kaç gün var? Genişletmek için tıkla... Adetim duzensiz bu konuda hiçbir fikrim yok iki aydır olmuyodum
J joynss Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2020 7.901 7.717 148 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Heliyn #6 Siyahmavi7 .!.: Adetim duzensiz bu konuda hiçbir fikrim yok iki aydır olmuyodum Genişletmek için tıkla... Yeni bir hamilelikse bu seviyede olabilir. O zaman 2 günde bir 2 kat artacak mı diye takip etmeniz yol gösterici olur.
Siyahmavi7 .!.: Adetim duzensiz bu konuda hiçbir fikrim yok iki aydır olmuyodum Genişletmek için tıkla... Yeni bir hamilelikse bu seviyede olabilir. O zaman 2 günde bir 2 kat artacak mı diye takip etmeniz yol gösterici olur.