Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba. Adete 6 gün kala 15ti değerim. Bugun yine yaptırdım yani adete beş gün kala şuan değerim 33 olmuş sizce nasıl değer. Normalde iki günde ikiye katlanması gerekiyor ben bi gün sonra yaptırdım 2 ye katlanmış
Hergün yaptırmana gerek yok canım 2 günde 2 katına çıkıyorsa sorun yoktur zaten. Senin artışın gayet iyi. Benim %60 bile artmamıştı bir kaç ölçümde ama tutunmayı başardı 17 haftalık hamileyim şuan
Hergün yaptırmana gerek yok canım 2 günde 2 katına çıkıyorsa sorun yoktur zaten. Senin artışın gayet iyi. Benim %60 bile artmamıştı bir kaç ölçümde ama tutunmayı başardı 17 haftalık hamileyim şuan
Yaaaa Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Geçen ay kimyasal yaşadım bu yüzden biraz korktum acaba değer yükselmiyor mu diye bekleyemedim. Birde sancı oluyor ara ara ondan korktum
Yaaaa Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤ Geçen ay kimyasal yaşadım bu yüzden biraz korktum acaba değer yükselmiyor mu diye bekleyemedim. Birde sancı oluyor ara ara ondan korktum