Beta hcg değeriniz?

Susuisa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2020
129
80
13
Kızlar merhaba. Adete 6 gün kala 15ti değerim. Bugun yine yaptırdım yani adete beş gün kala şuan değerim 33 olmuş sizce nasıl değer. Normalde iki günde ikiye katlanması gerekiyor ben bi gün sonra yaptırdım 2 ye katlanmış

Hergün yaptırmana gerek yok canım 2 günde 2 katına çıkıyorsa sorun yoktur zaten. Senin artışın gayet iyi. Benim %60 bile artmamıştı bir kaç ölçümde ama tutunmayı başardı 17 haftalık hamileyim şuan

Hergün yaptırmana gerek yok canım 2 günde 2 katına çıkıyorsa sorun yoktur zaten. Senin artışın gayet iyi. Benim %60 bile artmamıştı bir kaç ölçümde ama tutunmayı başardı 17 haftalık hamileyim şuan
Yaaaa Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ Geçen ay kimyasal yaşadım bu yüzden biraz korktum acaba değer yükselmiyor mu diye bekleyemedim. Birde sancı oluyor ara ara ondan korktum

Yaaaa Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤ Geçen ay kimyasal yaşadım bu yüzden biraz korktum acaba değer yükselmiyor mu diye bekleyemedim. Birde sancı oluyor ara ara ondan korktum
İlk zamanlar sancı olabiliyor canım tutunduğu için bebeğin 2 günde bir testi tekrarla. Eminimki düzenli artacaktır. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah 🙏🏼

Back
X