beta hcg degerleri 4 gunde yukselirmi?

cikolatask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
39
17
3
29
0.100 deger yukselme gibi bi durumu warmi kan testinden sonra halam adet olmadim adetim 10 gun geciyo 6. Gunu kan testi yaptirdim 0.100

malesef canım bildiğin negatif çıkmış stres yapma reglini daha çok geciktirirsin daha da gelmezse doktora görün

merhaba kizlar canm cok skkn . Adetim 2 gun gecikti idrar testi yaptim evde 2 cizgi cikti ama 2.si silikti . 3 gun hemen gidip kan verdim . Degerim 39.16 cikti . Doktor 100 un uzerinde olsa kesin var derdim ama cok dusuk varla yok arasi bsey diyemem dedi yarin gel kan ver tekrar bakalm yukselmis mi dedi cok buyuk umitla gtmistm hc adetm gecikmedi cunku bu zamana kadar hic byle bsey olmamisti kesin dedim bu sefer . Adetim 3 gun gecmesine ragmen 39.16 gercekten cok dusuk

Kötü düşünme canm iyi düşün iyi olsun inşaAllah
Herkeste bir olacak biye bise yok belki gec dollenmedir
Hakkinda hayırlısı inşaAllah

Durumun ne oldu bilmiyorum canım ama Arkadaşım 37ydi öğrendiğinde. Şuan 3 ay bitti maşallah. Sen de kötü düşünme geç döllenmedir. Insallah sen de guzel haberler almışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…