Beta hcg değerleri bakarmisinizz??

ggnn007

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
17
8
1
26
kizlar merhaba değer takibi yapıyor doktor en son 390 dan iki buçuk günde 863e çıktı değerim ve doktor değer yükselmesinde yavaşlama var dedi iki katı olmuyo muydu bana normal gelmişti bi fikri olan var mı ben mi yanlış hesaplıyorum acaba endişeliyim??:

Ay iki katı işte ne yani bana da aynısını dediler yavaş artıyo sağlıksız falan fazla takılma bi doktoe bana herkesde 2 katına çıkmaz artması yeterli benim için dedi

Ay iki katı işte ne yani bana da aynısını dediler yavaş artıyo sağlıksız falan fazla takılma bi doktoe bana herkesde 2 katına çıkmaz artması yeterli benim için dedi
Yani düşük değil sağlıklı olması gibi gitmiyor mu neden öyle diyor ki peki

Hamile olduğunuz kesin zaten, hormon arttığına göre boş gebelik de değil şükür. Yani bence çok takılmayın o sizin elinizde olan bisey değil sürekli kan vermeyin öğrenmek için. Stres yapmayın, sürekli katlanma katlanma artacak bebek büyüdükçe. Çok takılmayın. Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Teşekkür ederim inşallah bir buçuk yıllık tedavi ardından oldu ve lekelenme oluyor arada değerim yükseliyor ama işte en ufak şey moralimi bozabiliyor

Teşekkür ederim inşallah bir buçuk yıllık tedavi ardından oldu ve lekelenme oluyor arada değerim yükseliyor ama işte en ufak şey moralimi bozabiliyor
Anlıyorum hormonlar da tavan zaten hassasiz.. Hayırlısıyla kavusun

Benim de pazartesi günü 400 dü bugün 2215 çıktı bana göre de fazla yükselmiş gibi ama sizin ki güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…