P pinar35 Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2011 442 49 118 İzmir 13 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi pinar35 #1 selam arkadaşlar beta hcg değeri düşük olup sonradan yükselen varmı benim 2 çıktı adetime daha 5 gün var ama dayanamayıp yaptım
selam arkadaşlar beta hcg değeri düşük olup sonradan yükselen varmı benim 2 çıktı adetime daha 5 gün var ama dayanamayıp yaptım
A askhicbitmez annesinin kuzusu geliyooo Kayıtlı Üye 3 Mart 2010 1.245 21 118 Antalya 13 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi pinar35 #2 pinar35 .!.: selam arkadaşlar beta hcg değeri düşük olup sonradan yükselen varmı benim 2 çıktı adetime daha 5 gün var ama dayanamayıp yaptım Genişletmek için tıkla... canım değer çok düşük yanii negatif ama bi ihtimal geç döllenme olabilir eğer değilsen de düşünme ki adetini geciktirme adet günün geçtikten birkaç gün sonra tekrarla
pinar35 .!.: selam arkadaşlar beta hcg değeri düşük olup sonradan yükselen varmı benim 2 çıktı adetime daha 5 gün var ama dayanamayıp yaptım Genişletmek için tıkla... canım değer çok düşük yanii negatif ama bi ihtimal geç döllenme olabilir eğer değilsen de düşünme ki adetini geciktirme adet günün geçtikten birkaç gün sonra tekrarla