Allah güzel günlerde kucağınıza almayı nasip etsin. 1 hafta sonra bi daha kan testi berin. Artmayı bi kez daha takip etmiş olursunuz son adet tarihinize göre 6 haftalık olduğunuz da gidebilirsiniz benceHanımlar merhaba 4 Ağustos benim regl tarihim 22 yada 23 Ağustos’ta çatlama olmuş normalde düzenli olur reglim adet günüm olmadım idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi sonra kan verdim beta hcg 10,83 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 37 olmuş ve adette olmadım ne yapmalıyım şuan herkes doktora erken kese falan görünmez diyor lütfen yardımcı olun
Gozunuz aydınHanımlar merhaba 4 Ağustos benim regl tarihim 22 yada 23 Ağustos’ta çatlama olmuş normalde düzenli olur reglim adet günüm olmadım idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi sonra kan verdim beta hcg 10,83 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 37 olmuş ve adette olmadım ne yapmalıyım şuan herkes doktora erken kese falan görünmez diyor lütfen yardımcı olun
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinGozunuz aydınlutfen hemen folik asite başlayin. Doktora gitmeniz icin cok erken 1 hafta sonra beta hcg tekrar baktirin 6000 ustundeyse daha iyi bi sekilde gorunur kese .
Çok normal 6+4 gibi giderseniz daha iyi olur.Merhaba hanımlar herkese iyi geceler diliyorum ben 5+2 günlük hamileyim çok şükür doktora gittim 2 gün önce ultrason da kese görünüyor ama bebek görünmedi sizde bu normal mi ve ok merak ediyorum telaş içindeyim bu durumu yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Rica ederim. Beklemek zor ama en iyisiÇok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet başladım folik asit içiyorum. Tamam o zaman bekleyeyim az daha doktor için
Çok teşekkür ederim birazda olsa içimi rahatlattinizÇok normal 6+4 gibi giderseniz daha iyi olur.
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim birazda olsa içimi rahatlattiniz
Geç döllenme olmuş ama artık görünebilir 15 inde falanHanımlar merhaba 4 Ağustos benim regl tarihim 22 yada 23 Ağustos’ta çatlama olmuş normalde düzenli olur reglim adet günüm olmadım idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi sonra kan verdim beta hcg 10,83 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 37 olmuş ve adette olmadım ne yapmalıyım şuan herkes doktora erken kese falan görünmez diyor lütfen yardımcı olun
Daha cok yeni en az uc hafta beklemelisin kese gormek icinHanımlar merhaba 4 Ağustos benim regl tarihim 22 yada 23 Ağustos’ta çatlama olmuş normalde düzenli olur reglim adet günüm olmadım idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi sonra kan verdim beta hcg 10,83 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 37 olmuş ve adette olmadım ne yapmalıyım şuan herkes doktora erken kese falan görünmez diyor lütfen yardımcı olun
bazen 7 8 haftasında da belli olabiliyorMerhaba hanımlar herkese iyi geceler diliyorum ben 5+2 günlük hamileyim çok şükür doktora gittim 2 gün önce ultrason da kese görünüyor ama bebek görünmedi sizde bu normal mi ve ok merak ediyorum telaş içindeyim bu durumu yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?