- 24 Mart 2022
- 13
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi femmefleur
Kızlar Beta Hcg değerim 855.9 çıktı. Bu değer nasıl okunuyor? Referans aralığındaki sayılarla tutmuyor gibi, kafamda oturtamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç değerlere takılmayın bende korkmuştum 2 gunde dort kat artti ve 4. Haftada 1825 ti doktora gittim hemen her insanin bunyesi farkli hormon uretimide dedi keseyi gordum sukur bir sorun yada cogul gebelik yokKızlar Beta Hcg değerim 855.9 çıktı. Bu değer nasıl okunuyor? Referans aralığındaki sayılarla tutmuyor gibi, kafamda oturtamadım.
Hafta takibi betaya gore degil son adet tarihine gore belirlenir. Ne zaman yumurtladiniz vs beta seviyesini etkiler. Iyi bir deger muhtemelen 3-4 gune kalmaz keseyi gorebilirsiniz.Kızlar Beta Hcg değerim 855.9 çıktı. Bu değer nasıl okunuyor? Referans aralığındaki sayılarla tutmuyor gibi, kafamda oturtamadım.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahGayet normal bir değer, takılmayın. Benimki 5. HAFTADA daha düşüktü. Bin küsürlerde olanlar vardı aynı haftada olup. Çok şükür bit sıkıntı yok , değer yüksek olunca ikiz de olabiliyormuş bu forumdan okumuştum. Belki sizin de öyledir
ya çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHiç değerlere takılmayın bende korkmuştum 2 gunde dort kat artti ve 4. Haftada 1825 ti doktora gittim hemen her insanin bunyesi farkli hormon uretimide dedi keseyi gordum sukur bir sorun yada cogul gebelik yok
yani en net sonuç kan testinde. kondom da kullanmışsınız yırtılma vs olmadıysa böyle bi ihtimal yok demektir. isterseniz bir kadın doğum uzmanından destek alınMerhaba içimi rahatlatırsanız çok sevinirim 31 mayısta ilişkim oldu kondom yöntemiyle korunduk 20 gün sonra regle benzer bir kanamam oldu 9 gün sürdü ama normale göre çok azdı ben de şüphelendiğim için ilişkiden 24 gün sonra kanamanın 4.gününde kan testi verdim sonuç 1.2den düşük çıktı ama korkuyorum yerleşme kanaması olmasından şuan ilişkiden 40 gün geçti gebelik testlerim negatif çıkıyor sizce kan testine güvenmeli miyim
çok teşekkür ederiimGayet normal bir değer, takılmayın. Benimki 5. HAFTADA daha düşüktü. Bin küsürlerde olanlar vardı aynı haftada olup. Çok şükür bit sıkıntı yok , değer yüksek olunca ikiz de olabiliyormuş bu forumdan okumuştum. Belki sizin de öyledir
Teşekkür ederimya çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Merhaba benimde 10 günlük gecikmem oldu kan verdim 3092 çıktı adetime göre 5+3 gözüküyor nasıl acaba kimyasal olmaz dimiGayet normal bir değer, takılmayın. Benimki 5. HAFTADA daha düşüktü. Bin küsürlerde olanlar vardı aynı haftada olup. Çok şükür bit sıkıntı yok , değer yüksek olunca ikiz de olabiliyormuş bu forumdan okumuştum. Belki sizin de öyledir
Ben cuma günü catlama ignesi aşırı sancım vardı sık idrar var dün kan verdim 50. 25 cıktı igne etlsi olabilir miAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()