Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar hayırlı olsun neden bu kadar sık ölçmeniz gerekti? Zaten adetiniz geçmiş ultrasonla bakılması gerekiyorMerhaba
Beta hcg değerlerimi adet gününden itibaren sırayla iki günde bir şekilde ölçülmüştür
481 1081 1921 2920 bu şekilde Değerlerim adet günü idrar testi yaptığımda belirgin çizgi çıktı koyu bu degerlerin artışı normal mi
Adetim geçmedi aslında adetten iki gün kaşıklarıma Ağrı girdi sonrasında kanama oldu 1.5 gün falan adet günü kan verdim sonrasında da iki kat artma durumuna baktımMerhabalar hayırlı olsun neden bu kadar sık ölçmeniz gerekti? Zaten adetiniz geçmiş ultrasonla bakılması gerekiyor
anladım hiç gerek yok böyle streslere. Adetiniz geciktikten sonra ultrasona gideceksiniz o kadar. Herkesin hamileliği farklı ilerler sürekli kan aldırıp yormayın kendinizi değer ne çıkarsa çıksın önemli olan ultrasonAdetim geçmedi aslında adetten iki gün kaşıklarıma Ağrı girdi sonrasında kanama oldu 1.5 gün falan adet günü kan verdim sonrasında da iki kat artma durumuna baktım
Merhaba benimde adetim 10 gün geçti ultrasondan baktı doktor adet kesen dolmuş dedi ama hala adet olmadımMerhaba
Beta hcg değerlerimi adet gününden itibaren sırayla iki günde bir şekilde ölçülmüştür
481 1081 1921 2920 bu şekilde Değerlerim adet günü idrar testi yaptığımda belirgin çizgi çıktı koyu bu degerlerin artışı normal mi
Kan testi 5 üzeri olmalı hamilelikteMerhaba benimde adetim 10 gün geçti ultrasondan baktı doktor adet kesen dolmuş dedi ama hala adet olmadımkan testi yaptidim negatif çıktı ama hala adet olamıyorum hayatimda ilk defa gecikti yinede hamile olma durumum varmi acaba adet söktürücü hap verdi iki gündür onu kullanıyorum hcg testimde bu
Değerler kısmına bakacaksınız sizde 0.1 den küçük görünüyor sonuç5.3 hcg değerim ama hamile değilim yani doktor öyle dedi valla sıkıntılı bir durum ya acayip agresif ve gerginim
Yapın isterseniz ama olsaydı çıkardı şimdiye kadar diye düşünüyorumEvet o kısım öyle 0.1 yazıyor adetim 11 gecikti en son ilişkiye girdiğim tarihin üzerinden 20 gun geçti herturlu testi yaptım ama negatif duphaston verdi doktor 4. Günüm hala olmadım adet yarın eczaneden test alıp birdahami yapsam acaba
Seni heveslendirmek istemem benim adetim den önce kan verdim 1.20 çıktı 2 gün sonra dayanamadm tekrar verdim 31.25 çıktı bugün yani 2 gün sonra tekrar kan verdim sonuç bekliyorumBende öyle düşünüyorum ama insan bir tedirgin olmuyor da değil teşekkür ederim
Canım ama adetten önceydi ilişkiden 10 gün sonraydı yumurta büyütme tedavisiyle olduBende öyle düşünüyorum ama insan bir tedirgin olmuyor da değil teşekkür ederim
Yani canım 12 oldu adet olmadim 22 gün oncede en son iliskiye girdiğim andi herturlu testide yaptirdim inancı bende şaşırdım artık varsada allahtan yapacak birsey yok:)Canım ama adetten önceydi ilişkiden 10 gün sonraydı yumurta büyütme tedavisiyle oldu
Bu zamana çıkardı bence ya bi de duphaston vermiş zaten. Çünkü yumurta 24 saat canlı kalıyor. Son ilişkin 22 gün önceyse baya olmuş Bilemiyorum ki Allahtan hayırlısıYani canım 12 oldu adet olmadim 22 gün oncede en son iliskiye girdiğim andi herturlu testide yaptirdim inancı bende şaşırdım artık varsada allahtan yapacak birsey yok:)
0.1 görünüyor sizin5.3 hcg değerim ama hamile değilim yani doktor öyle dedi valla sıkıntılı bir durum ya acayip agresif ve gerginim