Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 5+3 de beta hcg değerim 23.000 lerdeydi ve en başından beri değerlerim her testte hep yüksek çıkmıştı. Bide benimki tüp bebek olduğu için ikizden şüphelendim ama tek bebişim var. Yüksek değerle tek Bebek, düşük değerle ikiz Bebek bekleyen annişleri çok okudum burda. Beta hcg tek başına birşey ifade etmiyor canım kesede Bebek yada bebekler görününce anca kesinleşiyor.Dun gittim beta 6400 5+2 dedi doktorum alttan bakti tek kese dedi bana cok yuksek geldi ikiz olabilir mi dedim sanmiyorum degerlerin normal yuksek degil dedi ama belki tek kese icinde 2 bebek vardir dedi bakalim haftaya kalp atislarini duyucaz insallah bende sizin degerlerinizi merak ettim
Canim benim değerlerim sana yakın. Netten baktım daha 15günlük diyor. Bende polikistik over var. Adet olamıyorum doğru düzgün. Ben bilemiyorum. Ve keseyi görmeden de inanamıyorum. Korkuyorum birşey olur diye. Birde kasık ağrım var biraz. Sende de birşey var mi?iştahım hiç yokBenim degerlerimde düşükmüş Dr kabul edilebilir deger dedi.bat tan 4 gün sonra hcg 16.9du bu tarihten 6 gün sonra tekrar bakıldı yani dün hcg 119Pazartesi tekrar bakalım dedi doktor.Burdan okuduğum kadarıyladğlğk degerle bile çoğulcu gebelik yasamışlar merakla beklemekteyimm
Canim 6 haftalik beta 2000 normalmiymis ne dedi dr bnm de hemen hemen oyle haftasi dr cok dusuk dedi duser dedibenim betam 2000 uzerindeymis suan 6 haftalik oldum bugün ama kalp atisi duyamadik korkuyorum![]()