Beta hcg degerleri

Slhglkzc

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
121
35
18
Kizlarr merhaba.. Rica etsem hamileliginizi ilk ogrendiginiz de betanin kac ciktigini ve bebegin kac haftalik oldugunu yazar misiniz

Bu her kiside degisir. Ben ilk bebegimde 400kisirlerdeydi. 5 haftalikmis. Eltimin 160la 4haftalik ve ikizdi.

Dun gittim beta 6400 5+2 dedi doktorum alttan bakti tek kese dedi bana cok yuksek geldi ikiz olabilir mi dedim sanmiyorum degerlerin normal yuksek degil dedi ama belki tek kese icinde 2 bebek vardir dedi bakalim haftaya kalp atislarini duyucaz insallah bende sizin degerlerinizi merak ettim

Dun gittim beta 6400 5+2 dedi doktorum alttan bakti tek kese dedi bana cok yuksek geldi ikiz olabilir mi dedim sanmiyorum degerlerin normal yuksek degil dedi ama belki tek kese icinde 2 bebek vardir dedi bakalim haftaya kalp atislarini duyucaz insallah bende sizin degerlerinizi merak ettim
Benim 5+3 de beta hcg değerim 23.000 lerdeydi ve en başından beri değerlerim her testte hep yüksek çıkmıştı. Bide benimki tüp bebek olduğu için ikizden şüphelendim ama tek bebişim var. Yüksek değerle tek Bebek, düşük değerle ikiz Bebek bekleyen annişleri çok okudum burda. Beta hcg tek başına birşey ifade etmiyor canım kesede Bebek yada bebekler görününce anca kesinleşiyor.

Benim degerlerimde düşükmüş Dr kabul edilebilir deger dedi.bat tan 4 gün sonra hcg 16.9du bu tarihten 6 gün sonra tekrar bakıldı yani dün hcg 119:(Pazartesi tekrar bakalım dedi doktor.Burdan okuduğum kadarıyladğlğk degerle bile çoğulcu gebelik yasamışlar merakla beklemekteyimm

Benim beta Hcg 200ün üstündeydi perşembe günü. Dün 477olmuş. Doktor hamilesin dedi. Ama kese daha görülmez dedi. Bayramdan sonra gideceğim

Benim degerlerimde düşükmüş Dr kabul edilebilir deger dedi.bat tan 4 gün sonra hcg 16.9du bu tarihten 6 gün sonra tekrar bakıldı yani dün hcg 119:KK43:Pazartesi tekrar bakalım dedi doktor.Burdan okuduğum kadarıyladğlğk degerle bile çoğulcu gebelik yasamışlar merakla beklemekteyimm
Canim benim değerlerim sana yakın. Netten baktım daha 15günlük diyor. Bende polikistik over var. Adet olamıyorum doğru düzgün. Ben bilemiyorum. Ve keseyi görmeden de inanamıyorum. Korkuyorum birşey olur diye. Birde kasık ağrım var biraz. Sende de birşey var mi?iştahım hiç yok

Adetten bir gün sonra bugün yaptırdım 940 olmuş ama daha küçük olduğundan kese görünmedi çok sancım var ama

Gebeliğimi ilk öğrendiğimde hcg 155.88 çıktı iki gün sonra doktor kontrolümde doktorum hamileliğin kesin dedi oradan çıktıktan sonra içim rahat etmedi kese görünmemişti çünkü tekrar kan testi yaptırdım 603 çıktı gayet normal artıyordu. ardından 2 gün sonra sağ kasığımdaki şiddetli ağrı nedeniyle tekrar gittim hastaneye ama kanamam vs hiç olmadı dış gebelik belirtisi de yaşamadım ağrı dışında , doktorum dış gebelikten şüphelendiğini söyledi tekrar kan testi istedi hcg 539 çıktı değerin düşmüş iki günde bir takip edicez gerekirse ilaçla gebeliği sonlandıracağız dedi eve geldik Ağrı'm o kadar arttı ki yerlerde süründüm resmen farklı bir hastaneye gittik tekrar bi doktora göründüm Rahmimin 18 mm civarında kalınlaştığını ve bu kalınlıkla dış gebelik olacağını sanmıyorum dedi, değerin düşmesinin ne anlama geldiğini sordum Bebek gelişimini durdurmuş olabilir dedi sonra vücuttan kendini atacaktır dedi tekrar aynı gün içinde kan verdim sonuçlar çıktı bu sefer 561 yine başımdan aşağı kaynar sular döküldü 1200 üstü olması gerekirken düşmüştü hepten umudumu yitirdim bilmiyorum böyle olupta tekrar artan oldu mu ama inşallah bebeğim benledir :KK43: benzeri olayı yaşayan varsa anlatırsa çok sevinirim ..

Back
X